2024. április 27. - Zita

Hét kiló fű a Bélmegyerieknek

Mintegy hét kilogramm marihuánát foglaltak le a rendőrök egy Hollandiából érkezett kamionban; a rendőrség két férfit vett őrizetbe. A két - 31 éves és 28 éves - békési férfi a rendelkezésre álló adatok alapján azért találkozott múlt héten szombaton Bélmeg
2007. május 14. hétfő 20:06 - Hírextra
A rendőrség ekkor fogta el a két gyanúsítottat; a 31 éves férfi által vezetett kamion fülkéjében egy papírzacskóban hat csomagot találtak, amelyekben körülbelül hét kilogramm marihuána volt. A kábítószer utcai forgalmi értéke megközelíti a 14 millió forintot.

A másik, 28 éves férfi lakásán a rendőrök házkutatást tartottak, és tíz olyan üres csomagot foglaltak le, amelyek formája és anyaga megegyezett a kamionban talált kábítószer csomagolóanyagával. A két férfit őrizetbe vették, ellenük kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrség javasolja az ügyészségnek a két férfi előzetes letartóztatását.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását