2024. július 16. - Valter

Lebuktak a cigicsempészek

Kettőszázhatvanezer doboz magyar zárjegy nélküli cigarettát semmisített meg a Vám- és Pénzügyőrség szerdán Debrecenben. A 130 millió forint értékű cigarettát egyetlen felderítés eredményeként foglalták le március közepén a záhonyi vámhivatal munkatársai.
2008. június 18. szerda 13:28 - Hírextra
Kupecz József pénzügyőr százados közölte: az illegális szállítmány egy Ukrajnából belépő, műtrágyát szállító vonatból került elő.

A megsemmisítés során először ledarálták a cigarettákat, majd vízzel keverték össze. Az év első öt hónapjában 850 ezer doboz füstölnivalót semmisítettek meg Debrecenben.

A regionális parancsnokság térségében az első negyedévben 650 ezer doboz cigarettát és 219 csempészetre használt gépkocsit foglaltak le a pénzügyőrök - fűzte hozzá a szóvivő.

Több mint hétezer jövedéki törvénysértés és csaknem háromezer szabálysértés, illetve bűncselekmény elkövetőjével szemben indítottak eljárást a vámhivatalok az észak-alföldi régióban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását