2024. április 25. - Márk

Infoképzés politikusoknak

Az MDF kezdeményezésére kétnapos informatikai képzésen vesz részt az öt parlamenti párt 2-2 képviselője csütörtöktől. A képzés mottója: az információs társadalom mindenki számára elérhető kell, hogy legyen! Az MDF azt javasolja, hogy a jövőben az országgy
2007. május 3. csütörtök 16:13 - Hírextra
A Magyar Demokrata Fórum (MDF) azt szeretné, ha az információs társadalom a jövőben nem csak egy szűk réteg számára lenne ismert fogalom - ezt a párt parlamenti frakcióvezető-helyettese mondta el a Független Hírügynökségnek. Pettkó András hozzátette: az informatika a mindennapi élet részévé vált, amiért a képviselőknek tenniük is kell valamit.

Ezért az MDF kezdeményezésére az öt parlamenti párt 2-2 képviselője ül ismét iskolapadba, hogy különféle irodai alkalmazások, így a táblázatkezelő és a szövegszerkesztő programok használatát tanítsák meg nekik. Az országgyűlési képviselők akciójukkal szeretnék felhívni a figyelmet a számítógép mindennapi használatának fontosságára és a digitális írás-olvasás szerepére.

Az ellenzéki párt azt is szeretné elérni, hogy a hatékonyság javítása érdekében, az országgyűlési indítványokat digitális aláírásukkal is lássák el a képviselők, mielőtt azt előterjesztenék - tette hozzá Pettkó András.
Forrás: Független Hrügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

legjobb
2007. május 3. 16:26
Matematikából kell menniük továbbképzésre, ugyanis ha kalkulációt végeznek hamar felébrednek, hogy havi 300 euróból nem lehet családot alapítani, sem fenntartani, sem házat építeni, sem házat venni, de még albérletet se lehet kivenni. Jelenleg ezt kell számolgatni!!!!!!!!!!!!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását