2024. április 16. - Csongor

Zár a könyvhét

A XIV. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál zárónapján adják át az Év Kiadója és az Év kereskedője díjakat. A háromnapos könyves kiállítás és vásár a Születésnapi Irodalmi Szalonnal ér véget. Vasárnap délelőtt kígyózó sor állt a Budapesti Kongresszusi Közp
2007. április 15. vasárnap 17:29 - Hírextra
Lévai Anikó egyórásra tervezetett dedikálás elhúzódott, több százan álltak sorba ugyanis az asztalánál. A gazdagon illusztrált kötet nemcsak több tucat receptet kínál az olvasóknak, hanem betekintést nyújt az Orbán család hétköznapjaiba is.

A könyvfesztivál zárónapján adják át az Év Kiadója és az Év Kereskedője díjakat. Délután fél ötkor pedig a születésnapos írókat köszöntik a Bartók teremben. A Születésnapi Irodalmi Szalon meghívott vendégei között van a 90 éves Szabó Magda, a 85 éves Göncz Árpád, a 80 éves Sánta Ferenc, a 75 éves Almási Miklós, a 70 éves Baranyi Ferenc, a 60 éves Csaplár Vilmos és Nádasdy Ádám, és az ötvenéves Bächer Iván is.

A könyvfesztivált idén is a Budapesti Kongresszusi Központban rendezték meg. A több mint másfélezer négyzetméternyi alapterületen csaknem félezer külföldi, hazai és határon túli magyar könyves cég kínálta köteteit az elmúlt három napban. A látogatók több mint negyvenezer könyvből válogathattak a fesztivál ideje alatt.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását