2024. május 14. - Bonifác

Mégis sáros az Inter?

A tavaly májusban kirobbant olasz vesztegetési botrány szinte lesöpörte a Juventust, a Milant, a Fiorentinát, a Laziót. Az Inter akkor mosta kezeit és mosolyogva átvette az ölébe hullott bajnoki címet. Azóta kiderült, a milánói kék-feketék becsülete sem p
2007. április 4. szerda 15:33 - Hírextra
Egy világ dőlt össze a jó érzésű Inter-szurkolókban, miután Emanuele Cipriani magánnyomozó vallomást tett a milánói ügyészségen - írja a Samsungsport. A nyomozó eskü alatt állította, hét éve az Inter klubvezetése a Telecom telefoncéggel összefogva busás pénzt fizetett neki, hogy Ronaldo, Vieri és több futballista minden lépését megfigyelje.

Ellenőriznem kellett minden olyan személyt, aki bármilyen kapcsolatba került az Inter focistáival - mondta Cipriani. Lehallgattuk a telefonokat, észrevétlenül követtük a vásárlás közben is a focistákat. Mindezért az Intertől kaptam pénzt, közvetlen megbízóm pedig a Telecom cég korábbi biztonsági igazgatója, Giuliano Tavaroli volt.

A háziőrizetben lévő nyomozó vallomása újabb lavinát indított el, az ügyészség a héten ismét meghallgatja a letartóztatott Tavarolit a fejleményekről. Valószínűleg a hatóságok az Inter háza táján is folytatják a kutakodást, a szálak akár Massimo Moratti klubelnökig futhatnak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását