2024. április 25. - Márk

Finisben a téli Olimpia

A kanadai Vancouverben jól haladnak a 2010-es téli olimpiai játékok előkészületei. Ezt a szervezők jelentették be pénteken, azután, hogy az Olimpiai Bizottság illetékeseivel az elmúlt napokban áttekintették a beruházások menetét.
2007. szeptember 14. péntek 15:55 - Hírextra
A téli játékok egyik helyszínét már 2008 februárjában kipróbálhatják az Alpesi Világkupán - jelentette be John Furlong, a vancouveri szervezőbizottság főigazgatója. Az Olimpiai Bizottság munkatársai is elégedettek a kanadaiak teljesítményével. Rene Fasel, a koordinációs bizottság elnöke azt mondta az AFP hírügynökségnek, hogy "lenyűgözőek a helyszínek és az is, ahogy az építkezésekkel állnak: jövőre befejezik a beruházásokat. Ez egyszerűen hihetetlen, ilyen még sosem történt meg, hogy ennyire időre elkészüljenek."- fogalmazott Fasel.

A biztonsági kérdésekkel kapcsolatban a játékok ügyvezető igazgatója, Gilbert Felli azt mondta: semmilyen kétségük nincs ezzel kapcsolatban, bíznak a kanadai kormányban, hogy megteszi a szükséges lépéseket.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását