2024. május 4. - Mónika, Flórián

Angelina kórosan sovány, visszahúzódó és távolodik Brad Pitt-től

Az In Touch Weekly című amerikai magazin információi szerint Angelina Jolie-t annyira megviselte az édesanyja egy hónappal ezelőtti halála, hogy azóta szinte egy falatot se eszik. A 173 cm magas színésznő már csak 50 kilót nyom...
2007. február 24. szombat 10:22 - Hírextra
Angelina Jolie rendkívül nehéz hónapokat tudhat maga mögött. Az ENSZ nagyköveteként jótékonykodó színésznő az utóbbi időben több filmet is forgatott, elhagyta Hollywoodot és családostól New Orleansba költözött, ráadásul végignézte rákbetegségben elhunyt édesanyja, Marcheline Bertrand haláltusáját. Mindeközben pedig egyre jobban fogyott, amit eleinte sokan egy extrém fogyókúrának tudtak be. Mostanra azonban úgy tűnik, hogy a stressz okozza a színésznő fogyását, ami az édesanyja halála óta egyre aggasztóbb méreteket öltött. "Alig eszik, nagyon csendes és visszahúzódó lett." - mesélte a jelenleg már csak 50 kilót nyomó színésznő egyik ismerőse az In Touch Weeklynek.

A magazin informátora továbbá arról is beszámolt, hogy Brad Pitt teljesen kétségbe van esve. "Pitt még sose volt ilyen nehéz helyzetben, nem tudja, mit mondjon, mit tegyen." - mondta a forrás, hozzátéve, hogy Brad úgy érzi, Angelina érzelmileg teljesen eltávolodott tőle, közölte a ma.hu.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását