2024. március 29. - Auguszta

Wááóó! A rúdtáncosnő oktatja a műsorvezetőt?

Hihetetlen, de igaz! Ma már a hölgyek tanár segédlete mellett tanulhatják meg, hogyan kell helyesen viselni a lábbelijüket. Gombos Edina az anyaság miatt teljesen elszokott a körömcipő viselésétől, így kénytelen órákat venni.
2009. június 8. hétfő 08:42 - HírExtra
Gombos Edina újra nőies akar lenni! A műsorvezetőnő nemrégiben adott életet gyermekének, aki szinte minden szabadidejét kitölti. A szülés óta elég kevés időt szánt magára, de ebből elég! Edina elhatározta, hogy órákat vesz Pirner Almától, aki Peller Mariann, Pflum Orsi és Béres Anett mellett megtanítja az anyukának, hogyan lehet helyesen viselni a körömcipőt.

A showtáncos szeirnt, minden nőnek el kell sajátítania a magassarkú cipők helyes használatát, mert sokkal nőiesebbé varázsolja viselőjét, és jobban láthatóvá teszi a formás testrészeiket. Sokan helytelenül, vagy egyáltalán nem tudják hordani a magassarkút, ami miatt rossz lesz a testtartásuk, és gyakran fáj a labuk.

Alma szerint minden nőnek eljön az az idő az életébe, mikor nincs mit tenni, magassarkúban kell tündökölnie. Elég ciki ilyenkor, ha csődöt mond a tudásuk. Ezért a kínos helyzetek elkerülése végett, Alma kifejlesztett egy 75 perces tréninget, melyen bárki megtanulhatja helyesen és magabiztosan viselni lábbelijét.
Forrás: Napi Ász/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nante2
2009. június 8. 10:21
hihetetlen, hogy emberek miket ki nem találnak... vicc...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását