2024. április 20. - Tivadar

Isten, Haza, Család, előrehozott választások

Jövő őszi előrehozott választásokkal számol a Független Kisgazdapárt (FKGP), amelynek az Isten, Haza, Család hármas jelszó jegyében született, a 21. század követelményeinek is megfelelő alapvetését mutatta be budapesti sajtótájékoztatón Hegedüs Péter, az
2007. február 23. péntek 12:52 - Hírextra
A programhirdetés egy olyan sorozat első állomása, amelynek "utolsó lépése lesz a választások kierőszakolása" - mondta a politikus, aki, mint mondta, az 1945-ös 57 százalékos eredmény tizedével is elégedett volna "a legmélyebb gyökerű magyar párt", a "legmagyarabb magyar politikai párt" elnökeként.

"Én elfogadom, hogy egy az ország, egy a zászló - de több a párt" - jelentette ki Hegedüs Péter, aki - a tagnyilvántartás folyamatban lévő felülvizsgálatára hivatkozva - csak annyit mondott, "pár ezres tagság már nagyon jól tudja mobilizálni a dolgokat".

Az Új remények címet viselő, négyoldalas - konkrétumokban nem bővelkedő - dokumentum olyan keresztényszociális pártként határozza meg az FKGP-t, amely "a politikai jobboldal nélkülözhetetlen, meghatározó ereje", leszögezve, "nemcsak a jelenleg élő tizenötmillió, hanem minden valaha élt magyar képviseletére szövetkeznek".

Céljukként "patrióta elit, erős középosztály megteremtését", a mezőgazdaságból élők helyzetének megerősítését, a szegénység visszaszorítását említi a dokumentum, alapelvként emelve ki, hogy munkalehetőség jár azoknak, akik tudnak dolgozni, és szociális biztonság azoknak, akik nem képesek erre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását