2024. május 18. - Erik, Alexandra

Extrém pornós lesz Zalatnay?

Erotikus filmre kapott felkérést Zalatnay Sarolta. A Napi Ász információi szerint a többszörös pornó Oszkár-díjas producer, Kovi látott fantáziát a börtönviselt énekesnő szerepeltetésében. Zalatnaynak softpornós feladatokat kellene elvállalni.
2007. február 11. vasárnap 10:27 - Hírextra
Kovi megerősítette a bulvárlap felkéréssel kapcsolatos értesülését, de határozottan elzárkózott a további nyilatkozattételtől. - Ez kizárólag Zalatnay Sarolta, a Napló és az én belügyem - indokolta. Cini zokogott, amikor a filmezésről kérdezték. Azt mondta, a börtön után tönkrement az élete, és egyelőre nem kíván jövőbeni terveiről beszélni. Ugyancsak nem volt hajlandó elárulni, igent mondott-e a producernek.

A pornós szakmában viszont tárt karokkal fogadnák az énekesnőt. Monique Covet, a hazai pornóvilág nagyasszonya például örülne Cini pornós karrierjének. - Amennyiben szeret szexelni, nyugodtan érezze jól magát már a forgatás előtt is egy szimpatikus fiú társaságában. Ettől hangulatba jön, mint ahogy attól is, ha meztelenül szaladgál kollegái előtt. Cini a kora miatt nyilvánvalóan az egyik extrém kategóriában teljesíthet. A németek az 59 év felettieket az OMA műfajban szerepeltetik. A szó nagymamát jelent - magyarázta Monique.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását