2024. április 26. - Ervin

Piáljon a Lost sztárjával!

Nyugodtan megteheti, hiszen Michelle Rodrigueztől nem áll távol az alkohol: most is hulla részegre itta magát egy bárban, egy idegen férfi társaságában. Miért ne lehetne Ön az az idegen férfi?
2010. május 18. kedd 11:59 - HírExtra
Michelle Rodriguez, a Lost és a Resident Evil 1 sztárja hulla részegre itta magát a cannes-i díjátadón: hiába, inni tudni kell, főként egy ismeretlen férfi társaságában. Ki tudja, hogy mit akarhat az a férfi? Mi tudjuk.

A V.I.P Room szórakozóhely egy sztárt ünnepelhetett, aki őket választotta egy vetítés utáni ellazuláshoz. Michelle a vodkaforgalmat is fellendítette, a végén már a szemtanúk sem tudták megmondani, hogy hányadik felest gurítja le a latin szépség.

A hölgynek már többször meggyűlt a baja a rendőrséggel, három éve fél év börtönre ítélték cserbenhagyásos gázolás miatt. Hiába fogadta meg hogy többször nem iszik, ez most nem jött össze. Ezen még az sem segít, ha a színésznőt többször beválasztották a világ legszebb emberei közé. Mi több, talán még inkább ront a helyzetén.

Magyar siker is született a botrányokon kívül: Kocsis Ágnes második nagyjátékfilmjét, a Pál Adriennt vastapssal ünnepelte a publikum. A magyar rendezőnő már jól ismert a világ legrangosabb filmes seregszemléjén, négy éve két művel is elindult a megmérettetésen. Első nagyjátékfilmje, a Friss levegő a Kritikusok Hete kategóriájában kapott akkor meghívást, a vírus pedig a rövidfilmek között indult.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását