2024. április 29. - Péter

Green doktor visszatér

Anthony Edwards ismét Dr. Mark Greene bőrébe bújva fog feltűnni a Vészhelyzet című sorozat utolsó évadjában.
2008. szeptember 5. péntek 17:45 - Hírextra
A színész által megszemélyesített Greene doktor egy epizód erejéig visszatér a népszerű teleregény helyszínéül szolgáló chicagói kórházba, hogy ott flasbackek formájában, régi és új szereplőkkel közös jelenetekben tűnjön fel. A 2002-es szériában agytumor következtében elhalálozott Greene a sorozat 1994-es elindulásától kezdve az orvosi csapat tagja volt.

A sorozatot sugárzó televíziós társaság, az NBC nem nyilatkozott arról, hogy Edwardson túlmenően más múltbéli szereplők - például George Clooney - is visszatérnek-e az utolsó évadban. Az mindenestre tény, hogy az Oscar-díjas Clooney, aki 1999-ben azért vált meg az orvosi köpenytől, hogy filmes karrierjére fókuszálhasson, 2000-ben egy epizód erejéig már vállalt szerepet a sorozatban.

Noah Wyle-ról, egy másik, távozása óta szintén sokak által hiányolt színészről ugyanakkor biztosan tudni lehet, hogy szerepel a záró évad négy epizódjában.

A Vészhelyzet, mely 1996-ban elnyerte a legjobb drámasorozatnak járó Emmy-díjat évekig Amerika legnépszerűbb sorozatainak élbolyába tartozott, az utóbbi időben azonban sokat vesztett népszerűségéből.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását