2024. április 29. - Péter

Másodjára remixelnek Beyoncénak

Krajczár Péter és a magyar származású Achilles Sparta már a második dal remixét készíti a világhírű amerikai énekesnő, Beyoncé számára. A Karmatronic nevű formáció ezúttal egy Oscar-díjra jelölt számot dolgozhat át.
2007. február 9. péntek 07:46 - Hírextra

Az idei Oscar-jelöltek között, az Év filmes betétdala kategóriában versenyez a Listen című szám. A felvételt Beyoncé adta elő a Dreamgirls című musicalfilmben, de az énekesnő egyben az egyik társszerző is. Ezt remixelheti a Karmatronic, vagyis a két magyar zenész. Krajczár Péter és a magyar származású Achilles Sparta nem először dolgozik a világsztárral, hiszen novemberben Beyoncé egy másik felvételét, a Ring the Alarm című dalt bújtatták új köntösbe.

Az új felkérés azért is nagy jelentőségű, mert a Listen a musicalfilm dalait tartalmazó albumról az első szám, amely kislemezen is megjelenik, és a két magyaron kívül mást nem is kértek fel a munkára. A Karmatronic által remixelt dal maxilemeze hamarosan világszerte megvásárolható és letölthető lesz. A teljes Dreamgirls filmzenei album egyébként szinte a megjelenése pillanatában a Billboard magazin TOP 200-as listájának első helyére került és azóta is tartja pozícióját.

A Dreamgirls című musicalfilm a hatvanas évek egyik leghíresebb női énekegyüttese, a Supremes történetét dolgozza fel. Az alkotás tarolt a Golden Globe-gálán, és idén a legtöbb, összesen nyolc Oscar-díj jelölést kapott, köztük a legjobb filmes betétdal kategóriában a Listen című számért.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását