2024. április 25. - Márk

Torkig van az énekesnő

A botrányhős Amy Winehouse torkig van az új James Bond-film producereivel, akikkel korábban megállapodást kötött az új Bond-címdal zeneszerzésére és feléneklésére. Az új film világpremiere októberben esedékes.
2008. május 26. hétfő 07:53 - Hírextra
Az énekesnő a Daily Star on Sunday című brit bulvárlapnak adott exkluzív interjújában elmondta, simán meg tudná tölteni az egész 115 millió fontos filmet a szerzeményeivel, és nem érti, miért van, aki kételkedik ebben.

A Bond producerek eközben attól tartanak, hogy Winehouse zenéje elvonja majd a figyelmet a filmtől, bár a főszereplő Daniel Craig a 24 éves Amy-nek drukkol a vitában.

A sztárt elhagyta saját producere, Mark Ronson, miközben Winehouse a filmzenén dolgozott, mert szerinte az eddig öt Grammy-díjat magáénak tudó énekesnő a kábítószerek miatt nem volt olyan állapotban, hogy zenét szerezzen. A hölgy eközben azt állítja, elégedett, mert kész van a dalok megírásával, amelyek között "egy csomó jó darab is van".

Winehouse barátai szerint a főcímdal egy, a hatvanas évek Shirley Bassey-i stilusában előadott szóló. Most a Bond-film producereitől függ, kitartanak-e Amy mellett, vagy tartanak attól, hogy reputációja árthat a filmnek.

Bár a 24 éves énekesnő igyekszik lazán kezelni a kérdést, de feltehetőleg komoly szüksége lehet pénzre. A díva a hétvégén a London bohém Camden negyedében álló háza előtt szobrozó lesifotósoktól kölcsönzött 40 fontot, hogy tudjon vásárolni a közeli élelmiszerboltban.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását