2024. április 28. - Valéria

Daryl Hannah elsőbálozó

Daryl Hannah, a 12. Operabál díszvendége, és mellette külföldi szépségkirálynők és magyar "Hamupipőkék" várakoztak péntek délután a budavári Hilton szálló egyik különtermében, hogy válaszoljanak az újságírók kérdéseire.
2007. február 9. péntek 23:32 - Hírextra
Beethoven Örömódája és a Himnusz elhangzása után Korcsmáros Nóra és Szellő István, a bál házigazdái köszöntik a vendégeket. Szólóénekesek, versenytáncosok, a Budapesti Ifjúsági Kórustársaság és a Talentum Tánckar nyitó műsora után lép majd be az Operaház nézőteréből átalakított, virágözönnel pompásan feldíszített bálterembe Daryl Hannah, a sztárvendég.

Az amerikai filmszínésznő érkezését és minden lépését fotósok és újságírók hada leste a Ferihegyi repülőtéren ugyanúgy, mint a budavári Hiltonban, amely hagyományos helyszíne az operabáli díszvendég mindenkori lakhelyének és a bál előtti napon tartott tájékoztatónak. Daryl egyszerű nadrágban, kis fehér fodros, kívül hordott blúzban, egyenes félhosszú hajjal, smink nélkül lépett be a terembe, ahol az ifjú Zwack Sándor köszöntötte Guba Ági virágkötő mester gyönyörű, tavaszias csokrával.

Daryl nagyon szerényen és diplomatikusan válaszolt az újságírók kérdéseire, miután a hello után sziával köszöntötte a jelenlévőket. Mint elmondta, aligha tudna választani kedves szerepei között, a több évtizeddel ezelőtt Tom Hanks-szel játszott sellőlányra ugyanolyan szeretettel emlékszik, mint a Tarantino filmben alakított félszemű bérgyilkosra.

Az MTI tudósítójának másik kérdésére - mit fog viselni a szombati estén - diplomatikusan annyit mondott, hogy két estélyivel érkezett és még nem döntött, hogy melyiket veszi fel. Soha még nem volt Operabálban, bálban se nagyon, ezért izgul és gyakorolja a táncokat. Az amerikai filmsztár, aki 1960-ban született Chicago-ban, már 18 évesen filmezett és korai sikerei után érthetően nem bánta, hogy végül mégsem balett táncos lett. Számos filmet forgatott az elmúlt évtizedekben, legutóbb egy olasz produkcióban játszott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását