2024. május 3. - Tímea, Irma

Az emésztőből került elő a máriapócsi kisfiú holtteste

Saját házuk emésztőgödrében találták meg a Szabolcs megyei Máriapócsról eltűnt ötéves kisfiú holttestét pénteken. A rendőrség a környéket lezárta - jelentette a Független Hírügynökség helyszíni tudósítója.
2007. február 9. péntek 10:42 - Hírextra

A tetem kiemelése után a rendőrség szakemberei megkezdték a helyszíni szemlét, amely jelenleg is tart - mondta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. Az eltűnt kisfiú után kutató egységek természetesen először azokat a helyeket ellenőrizték, ahol a számítások szerint élve találhatnak rá a gyermekre. A főhadnagy kiemelte: miután a két nap és két éjjel tartó keresés nem vezetett eredményre, pénteken már azokat a helyeket is alapos ellenőrzés alá vonták, ahonnan csak holtan kerülhetett elő a kisfiú, s így bukkantak rá a kisfiú holttestére saját házuk emésztő gödrében.

A gyermek kedden délután tűnt el otthonról, egy családi házból, s előbb a szülei keresték, majd a helyi lakosokkal együtt a rendőrség, a határőrség, a polgárőrség és a speciális mentők is bekapcsolódtak a kisfiú felkutatásába.

Forrás: Független Hírügynökség / MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását