2022. november 28. - Stefánia

Elszámoltatják Szilvásy-t és Bajnait

Szerdán megtartotta alakuló ülését az "Új Magyarország Fejlesztési Terv végrehajtását felügyelő eseti bizottság". A 12 fős testület következő ülésén a tervek szerint meghallgatja Szilvásy György kancelláriaminisztert és Bajnai Gordon fejlesztéspolitikai k
2007. február 7. szerda 12:41 - Hírextra

Az uniós pénzek felhasználását ellenőrző testület létrehozására először a miniszterelnök tett javaslatot tavaly november 22 -én, az önkormányzati vezetőkkel tartott tanácskozáson, a Parlamentnek a Fidesz és a KDNP nyújtotta be a javaslatot és vegül december 6-án szavazta meg az Országgyűlés.

A bizottság elnöke Pelczné Gál Ildikó (Fidesz), alelnökei pedig Baráth Etele (MSZP) és Eörsi Mátyás (SZDSZ). A tervek szerint ez a bizottság biztosítja az országgyűlési ellenőrzést a fejlesztéspolitikai források felhasználása felett. A testületet öt MSZP -s, négy fideszes, egy kereszténydemokrata, egy szabad demokrata és ugyancsak egy demokrata fórumos képviselő alkotja. A bizottság munkája 2010. április 30 -ig tart.

Az alakuló ülésen Latorczai János (KDNP) javasolta, hogy a testület következő - február 20-i - ülésén hallgassák meg Szilvásy György kancelláriaminisztert és Bajnai Gordon fejlesztéspolitikai kormánybiztost.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását