2024. június 16. - Jusztin

Arra hivatkozott, hogy áldozata ütött és szúrt először

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a hajléktalannal szemben, aki a gyanú szerint még tavaly májusban meggyilkolt egy férfit annak saját józsefvárosi lakásában.
2007. február 5. hétfő 14:56 - Hírextra

A gyilkosságra még 2006. május 26-án derült fény, miután a VIII. kerületi Visy Imre utca egyik lakásában holtan találták az ott lakó férfit. Az ismeretlen tettes után indított nyomozás rövid idő alatt elvezetett a feltételezett elkövetőhöz: a tanúvallomások és a beszerzett híváslisták arra utaltak, hogy a tettes egy hajléktalan férfi lehetett.

A gyanúsított elfogása után kiderült, hogy az elkövető az eset után magához vette az áldozat mobilját és óráját, majd el akarta adni azokat, így a gyilkosság mellett kifosztással is meggyanúsították. A fedél nélküli férfi beismerte tettét, de arra hivatkozott, hogy az áldozata ütött és szúrt először, ő csak ezután, hirtelen felindulásból követte el tettét. A vizsgálat a napokban lezárult, s a rendőrség vádemelési javaslattal küldte meg az ügy iratait a Fővárosi Főügyészségnek.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását