2019. augusztus 25. - Lajos, Patrícia

Érkezik a Vega Fesztivál!

Szeptember 14-15-én Budapesten ingyenes életmód hétvége nem csak növényevőknek a 23. Vegetáriánus Fesztiválon.
További híreink a Kultúra rovatban

Egeré a főszerep

Az egri borvidék borászai és borai, valamint a helyi gasztronómia és kultúra áll az középpontjában az idei Budapest Borfesztiválnak, amelyet szeptember 5. és 9. között rendeznek a budai Várban.

A kényelmet és biztonságot szolgáló modern termosztátok

A modern kori termosztátoknak elsősorban a kényelmünket és a biztonságunkat kell szolgálnia. Ezekkel a roppant hasznos készülékekkel sokkal komfortosabbá válhat az életünk a fűtési szezon alatt úgy, hogy közben a hónap végi számla ...
További híreink a Kultúra rovatban

Szappanadagolók a mindennapokban

A szappanadagolók szerves részét képezik minden fürdőszobának. Pláne kiemelt szerepük van az üzleti felhasználás területén. Nyilvános wc-k, vendéglátó egységek és a mellékhelyiségek elmaradhatatlan elemei. Egyre többször jelenik meg kisebb vállalkozások fürdőszoba falain is, mivel fontos szerepet játszik a mindennapi higiéniában.

Tisztelet a kenyérnek

Bár az új kenyér ünneplése újabb keletű szokás, a paraszti kultúrában a kenyeret és a búzát nagy tisztelet övezte - mondta el a Hagyományok Háza néprajzkutatója az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Milyen alkalomból béreljünk limuzint?

Egy ember élete során számos alkalom adódik, aminek során emlékezetes lehet egy limuzin bérlés. Megmutatjuk, melyek ezek.

Különleges női parfümök

Női parfümökből a választék óriási, rengeteg méltán híres, népszerű márka illatai megtalálhatóak az illatszerek között, de van számos, még kevésbé felfedezett gyártó is a palettán.

A lakodalom forgatókönyve régen

A szerelmes párok életének egyik legmeghatározóbb pillanata az, amikor összekötik az életüket az esküvőjük napján. Ez lehet polgári vagy egyházi, hatalmas görög lagzi vagy igazi bensőséges családias szertartás.

Rászorulók kapják a Sziget-sátrakat

Rászorulók kapják az idei szigeti fesztiválozók által hátrahagyott három teherautónyi felszerelést, ezek között hálózsákokat és mintegy 600 sátrat - közölte a Magyar Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője szombaton az MTI-vel.

Dobozok és szerelékes ládák a Damil.hu kínálatában

Egy gyakorlott horgász pontosan tudja, hogy doboz és szerelékes láda mindig is kelleni fog. Elvégre a tárolandó cuccokból sosem lesz kevesebb, azok mindig csak gyarapodnak. Hogyha pedig el szeretnénk kerülni a káoszt, akkor egy horgászdoboz kellő struktúrát adhat a pakoláshoz.

Kamarazenei Fesztivál lesz

Tizenhét zeneszerző darabjai csendülnek fel a New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztiválon és Mesterkurzuson, amelyet augusztus 30-tól szeptember 3-ig rendeznek Budapesten. A mesterkurzusokra csütörtökön még lehet jelentkezni.

Ez a 3 leghatásosabb gyógynövény klimaxra

Hőhullámok, éjszakai verejtékezés, rendszertelen vérzés, hangulatingadozás – sok 45 feletti nő küzd ezekkel a panaszokkal. A bükki füvesember most három olyan gyógynövényt mutat, amellyel hatásosan enyhíthetjük a változókor tüneteit.

Szigorodó Facebook

A Facebooknak írásbeli garanciát kell adnia arra, hogy nem adja ki a felhasználók beszélgetéseit harmadik félnek, ha ez nem történik meg, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) ideiglenes intézkedésként megtiltja az adatok kiadását - közölte Péterfalvi Attila, a NAIH elnöke csütörtökön az MTI-vel.

Milyen a munkahelyi öltözködés?

A magyar munkahelyek több mint fele előírja, hogyan kell a dolgozóinak megjelenni, és ettől sok helyen még kánikula esetén sem lehet eltérni – derül ki a Profession.hu legfrissebb felméréséből.

Hat magyar film versenyez

Hat magyar film, Szabó Réka, Bársony Katalin, Tóth Luca, Andrasev Nadja, Moldovai Katalin és Gyulai Panni alkotásai versenyeznek a pénteken kezdődő szarajevói filmfesztiválon a Szarajevó Szíve díjakért.
Még mindig hírek
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását