2024. április 26. - Ervin

Bombahír! Oroszlán Szonja Csányi Sándorral nyaral

Itt a legújabb színész álompár, írtuk nemrég a Blikk bulvármagazinra hivatkozva. Oroszlán Szonja és Csányi Sándor között a színházi kollégák szerint forr a levegő. Mindezt tetézendő közösen mentek el Balira nyaralni. Erről feltételeztük, hogy ez már titko
2009. február 12. csütörtök 15:47 - Hírextra
A színészek között ugyanis természetes, hogy produkciók „melléktermékeként” kialakulnak néha gyengéd szálak. Ilyen volt például Liptai Claudiáék esete, a színésznő szintén egy színházi darab közös szereplése miatt jött össze annak idején Gesztesi Károllyal.

Oroszlánék is egy párt alkotnak már régóta – a színpadon legalábbis. Az És mennyi szerelem című darabban a Madách Színházban szenvedélyes szerelmesként szerepelnek, s annyira jól csinálják, hogy a színházi kollégák már el is kezdtek suttogni.

- Hetek óta arról beszél mindenki, hogy alakulóban van köztük valami – vallotta be a Blikknek egy a neve elhallgatását kérő színházi alkalmazott. – Hivatalosan nem vállalják a kapcsolatukat, nagyon vigyáznak, nehogy lebukjanak, de aki nap mint nap találkozik velük, azok előtt nem lehetett sokáig titok, hogy forr közöttük a levegő – mondta el a pletykás kedvű kolléga.

Mindezen feltételezéseket erősíti, hogy mindketten Balin nyaralnak. Egyszerre, egy időben. Oroszlán Szonja már egy jó ideje tervezte az utat egy szervezett program keretein belül, Csányi pedig az utolsó pillanatban csatlakozott a csoporthoz, saját költségén. Árnyalja a hírt, hogy a társaságukban van még számos honi celeb, azaz egy méretesebb baráti társaságról van szó, azonban ez még nem cáfolja a feltételezéseket, pletykákat.

Ezek után feltételeztük, hogy ha akarják, sem tudják cáfolni kapcsolatukat, mely ezek szerint több, mint barátság. Az idő pedig majd eldönti, hogy a fenti fikció valósággá válik, vagy egy félreértelmezett helyzetről van szó. Nekünk teljesen mindegy, melyik opció valósul meg, mindkét színészt nagyra tartjuk és így is, úgy is örvendünk, hogy létükkel örömet csalnak szürke hétköznapjainkba.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását