2024. május 8. - Mihály

"Az emberek egészségével játszik a kormány"

Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője a Facebookon reagált arra, hogy a kormány Pest megyében 51 helyett már csak 11 orvosi ügyeletet finanszíroz. Donáth szerint ez nem csak az emberek, a gyerekek egészségével folytatott nemtelen játék, hanem a magyar társadalom szisztematikus, tudatos szétverése.
2024. január 18. csütörtök 12:44 - HírExtra

„Pest megyében folytatódik az egészségügyi rendszer leépítése, a még működő szolgáltatások szétverése, a harmadik világhoz való lezárkózás. A több mint egymilliós megyében három gyermekorvosi ügyelet marad, de a felnőtteket sem kímélik, a jelenlegi 51 ügyeleti helyből, mindössze 11-et finanszíroz a továbbiakban a kormány. A gyalázatos számok mögötti valóság még ennél is rosszabb. 

Az ügyeleti pontokon lévő orvosok ugyanis a mentőszolgálatnak is kénytelenek segíteni, így könnyen elképzelhető, hogy a segítségért érkező beteget a megmaradt helyeken is zárt ajtók várják majd. A Fidesz üzenete világos. Amennyid van, annyit is érsz” – írja a Momentum politikusa.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását