2024. május 15. - Zsófia, Szonja

VV Éva fetrengett

Megszolgálta a neve elé biggyesztett törtető jelzőt Éva, aki negyedik párbaján átgázolt Anikón is. A már védjegyévé vált fetrengéssel ünnepelte, hogy bejutott a ValóVilág döntőjébe.
2011. május 2. hétfő 14:09 - HírExtra
Remegő lábbal lépett be a ValóVilág stúdiójába VV Anikó, aki a játék történetében először indult párbajozni. Éva azonban már otthonosabban mozgott, hisz számára ez a negyedik párbaj volt. A két lányt tapsvihar fogadta, Éva párja, Ádám, amint meglátta szerelmét kanárisárga ruhájában belibbeni, azonnal puszikat szórt feléje, Gigi, Gina és Zsófi pedig méteres színes transzparenssel üdvözölték a ValóVilág döntőjébe jutásért küzdő villalakókat.

A ValóVilág 4 legsikeresebb női játékosa címért küzdő amazonok viselkedésében az idő előrehaladtával egyre inkább érezhető volt a feszültség, és a mosoly lassacskán lefagyott a hölgyek arcáról. Húszpercenként láthatóvá tették a szavazás állását, ami igencsak nagy levegővételeket és hatalmas sóhajtásokat hozott ki belőlük. A röpke két óra alatt szinte végig fej fej mellett haladtak, és a fináléba jutás gondolata egyre jobban fokozta a feszültséget, és fél órával a végeredmény kihirdetése előtt éles vitába keveredtek a lányok.

A konfliktust követően ismét megfogták egymást kezét, és Anikó kényszeredett mosollyal, Éva pedig aggódó tekintettel várta, hogy Balázs kimondja a végeredményt. Éva 51 százalékkal nyerte meg a párbajt, azonnal a földre vetette magát és végrehajtotta a már védjegyének számító gurulást, majd megszeppenve és szinte sokkos állapotban, ám boldogan visszaköltözött a luxusbörtönbe. A nézők nem láthatták, de Éva édesapja azonnal összeölelkezett Ádámmal, a lány párjával.

– Idő kell hozzá, hogy felfogjam, a lányom bejutott a döntőbe. Otthon kibontunk néhány sört – mondta a Borsnak Baukó György, a boldog apa.

Anikó szomorúan, de megkönnyebbülten fogadta az eredményt.

– Szép dolog, hogy idáig eljutott – mondta a Borsnak Anikó bátyja, aki már nyúlt is a telefonért, hogy értesítse Németországban dolgozó édesanyjukat.

(fotó: Bors)

Forrás: borsonline.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

katalinka
2011. május 2. 16:05
Jé már telik sörre is ?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását