2024. május 22. - Júlia, Rita

VV Gigi apja és a börtön?

Akár öt év börtönt is kaphat Gigi édesapja, azok után, hogy bevallotta, tisztában volt azzal: lánya 17 évesen erotikus tartalmú filmekben és rendezvényeken vesz részt.
2011. március 29. kedd 08:28 - HírExtra
Ahogyan arról korábban a Blikk beszámolt, a villa hugicája még nem volt nagykorú, amikor hoszteszként részt vett a 2007-es Erotika Parádén, ahol egyébként nemhogy munkát nem vállalhatott volna, de a lábát sem tehette volna be. Ennek ellenére ezt megtette, ráadásul úgy, hogy szülei pontosan tudtak arról, lányuk Sz...pnék feliratú felsőben dolgozik a rendezvényen.

Gigi édesapja ugyanis az egyik napilapban vallott arról, hogy ő kísérte el lányát a castingokra, amikor Gigi még csak 17 éves volt. Ennek tudatában viszont az édesapát akár rács mögé is csukhatják, hiszen súlyosan megszegte nevelési kötelezettségeit.

"Az a szülő vagy gondozó, aki megszegi a kiskorú nevelésére, felügyeletére vonatkozó kötelességeit, és ezzel veszélyezteti a gyerek testi, értelmi vagy erkölcsi fejlődését egyértelműen bűncselekményt követ el. Ha ezt a bíróság előtt is sikerül bebizonyítani, akkor az a szülő egytől akár öt évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható" – mondta a Blikknek dr. Ligeti György ügyvéd.

Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

gizimama
2011. március 29. 13:04
Miért kerül ilyen lány egyáltalán képernyőre???
Egy füstös kocsmában lenne a helye mint felszolgáló... és akkor ezzel most nagyon visszafogtam magam. Ez lenne a maximum karriercsúcs, amit elérhetne... egy normális értékrendű országban.
takado
2011. március 29. 09:44
Szerintem meg az apát (hiszen ő egyezett bele, hogy a lánya szerepeljen!!!!!!)
És utána kérdőre vonni a munkáltatót!!!!
katalinka
2011. március 29. 09:24
Szerintem meg aki munkát adott neki azt kéne.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását