VV Gigi apja és a börtön?

Akár öt év börtönt is kaphat Gigi édesapja, azok után, hogy bevallotta, tisztában volt azzal: lánya 17 évesen erotikus tartalmú filmekben és rendezvényeken vesz részt.

Ahogyan arról korábban a Blikk beszámolt, a villa hugicája még nem volt nagykorú, amikor hoszteszként részt vett a 2007-es Erotika Parádén, ahol egyébként nemhogy munkát nem vállalhatott volna, de a lábát sem tehette volna be. Ennek ellenére ezt megtette, ráadásul úgy, hogy szülei pontosan tudtak arról, lányuk Sz...pnék feliratú felsőben dolgozik a rendezvényen.

Gigi édesapja ugyanis az egyik napilapban vallott arról, hogy ő kísérte el lányát a castingokra, amikor Gigi még csak 17 éves volt. Ennek tudatában viszont az édesapát akár rács mögé is csukhatják, hiszen súlyosan megszegte nevelési kötelezettségeit.

"Az a szülő vagy gondozó, aki megszegi a kiskorú nevelésére, felügyeletére vonatkozó kötelességeit, és ezzel veszélyezteti a gyerek testi, értelmi vagy erkölcsi fejlődését egyértelműen bűncselekményt követ el. Ha ezt a bíróság előtt is sikerül bebizonyítani, akkor az a szülő egytől akár öt évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható" – mondta a Blikknek dr. Ligeti György ügyvéd.

Forrás: Blikk