2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Szandika rámegy Fábryra

A Való Világ plasztikbombája pert fontolgat, mivel úgy érzi, Fábry alaposan túllőtt a célon. Szandika milliós kártérítést remél.
2011. március 25. péntek 11:59 - HírExtra
Porig alázta műsorában a ValóVilág plasztikcicáját Fábry Sándor. A nagydumás showman eddig is sokszor köszörülte a nyelvét a valóságshow-n, így érthető, hogy Szandika általános műveltségét, pontosabban általános műveletlenségét és hatalmas szilikonszáját képtelen volt szó nélkül hagyni.

A csütörtök esti Fábry-show-ban a lány ajkát műbőr strandtáskához hasonlította, amelyet elmondása szerint nagyjából olyan erotikus érzés lehet megcsókolni, mintha az ember egy szatyorral csőrözne.

"Azt mondta a ValóVilág főszerkesztője, Rubin Kristóf, hogy Szandikának mindent biztosítanak, többek között pszichológust is, ha kijön a villából. Mert ennek a lánynak nagyobb a szája, mint a bátorsága. Ezt tökéletesen el tudom fogadni, hiszen ha az említett két dolognak lenne arányossága, Szandika hegymászó lenne vagy űrhajós" – mondta Fábry Sándor, aki természetesen a plasztikcica „pallérozott elméjébe" is belekötött, és nem fogta vissza magát.

Állítása szerint ugyanis Szandinak annyi esze van, hogy például a márciusi ifjakról azt hiszi: egy korabeli fiúzenekar volt, vagy hogy Batthyányt a leírhatatlan neve miatt végezték ki. Ez azonban már Szandikánál is kiverte a biztosítékot, a plasztikcica úgy érzi, a showman az egész ország előtt sértette vérig. Sőt azon gondolkozik, hogy jogi úton vesz elégtételt.

"Már hozzászoktam ahhoz, hogy az emberek többsége a szám miatt viccelődik, és bevallom, nem is érdekel. Nekem így tetszik, ezért is csináltattam meg, és ha valakit zavar, akkor ne nézzen rá!" – hadarta Szandika. "De azt már túlzásnak tartom, hogy Fábry az egész ország előtt lejárat, és azt sugallja, buta, szőke p...csa vagyok. Hát azt üzenem neki: valóban nem rendelkezem hatalmas lexikális tudással, mindig is utáltam iskolába járni, de azt még én is tudom, hogy ilyen esetben jogom van a bírósághoz fordulni. Fábry ne engem járasson le azért, hogy röhögjenek a viccein!" – jelentette ki a plasztikcica, aki azt is elárulta, az első lépéseket már meg is tette; utánanézett, mennyi pénzt vehet ki a sértésekért Fábry zsebéből.

"Úgy tudom, akár több százezer forintra, akár milliókra is beperelhetném. Még nem döntöttem el, mit fogok tenni, de nem akarom, hogy a jövőben mindenki rajtam köszörülje majd a nyelvét. Lehet, hogy ez másoknak vicces, de nekem nem az" – jelentette ki Szandika.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását