2024. április 28. - Valéria

VV Szandika pasit újított

A ValóVilág plasztikcicája szerelmes. Új pasija Gombi barátja, akire Szandika már a villában szemet vetett. A férfi is kiszemelte a valósághőst, akinek szabadulása után rögtön összejöttek.
2011. március 23. szerda 08:26 - HírExtra
"Gombinak köszönhetem az új pasim, ugyanis az ő egyik barátja. Gombócka bátyja karácsonyra beküldött a villába egy fotót Gombi baráti köréről. Már akkor kiszúrtam magamnak a srácot, és gyakran faggattam róla Gombóckát, mert nagyon bejött nekem" – csicseregte boldogan Szandika.

A Borsnak sikerült megtalálnia a plasztikcica újdonsült barátját. A Gombi testőreként dolgozó, csupa izom „Gotti” Laci elmesélte a saját verzióját.

"Szandika vérbeli nő. Amint megláttam a tévében, azonnal megtetszett, úgyhogy baromira örültem, amikor kiesett a versenyből. Napokig nyomoztam a száma után, végül sikerült utolérnem, és csak üvöltöttem neki a telefonba, hogy „szeretleeeek” – mondta el nevetve a hódoló. "Aztán találkoztunk, és azóta szinte szünet nélkül együtt vagyunk" – tette hozzá jókedvűen az acélos testű, de érző szívű lovag. Laci azt is elárulta, hogy harmincéves lévén, már nem kalandot keres, szándékai komolyak és tisztességesek.

"Az álmom vált valóra. Pont ilyen pasit kerestem: jóképű, vagány, és közben nagyon kedves velem. Kijelenthetem, hogy fülig szerelmes vagyok" – áradozott Szandika, akinek új kapcsolatára Sanyi is áldását adta.

"Tudom, hogy Szanda találkozgat valakivel, de én még nem találkoztam személyesen ezzel a bizonyos Lacival. Persze remélem, hogy jól alakulnak a dolgaik, és boldogok lesznek együtt. Ha meg netán csak egy fellángolás az egész, akkor remélem, hogy Szanda hamar tovább tud majd lépni, és tanul belőle" – sommázta véleményét a plasztikcica mentora és szállásadója.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását