2024. május 6. - Ivett, Frida

Talma csapata visszalépett

Visszalépett a jövő évi Moto2-es világbajnoki sorozattól a Talmácsi Gábort novemberben szerződtető Jack and Jones istálló.
2010. december 1. szerda 19:37 - HírExtra
A magyar motorosnak így ismét új csapat után kell néznie, ha szerepelni akar a gyorsaságimotoros-vb 2011-es idényében.

"Ma délután kaptam egy telefonhívást, amelyben közölték, hogy a főszponzor kihátrált az istálló mögül, így a csapat nem indul a vb-n. Sokkolt a hír. - mondta szerdán az MTI-nek Talmácsi Gábor, aki hozzátette: egyelőre túl korai arról beszélni, hogy melyik istálló jöhet számára szóba a 2011-es vb-szerepléssel kapcsolatban. - Egyelőre várom a hivatalos értesítést a visszalépésről, s majd az után döntök és tárgyalok a hogyan továbbról."

A 29 éves Talmácsi 2007-ben világbajnok volt a 125 kcm-esek között, míg az idén a Moto2-ben a hatodik lett a Speed Up csapattal. Az ismert spanyol filmszínész, Antonio Banderas érdekeltségébe tartozó Jack and Jones istállóval november közepén állapodott meg a közös munkáról, egy héttel azután, hogy bejelentette szakítását menedzserével, Stefano Favaróval.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását