2024. május 2. - Zsigmond

Lány, melltartó nélkül

Tolvai Renáta otthonosan mozog a legextrémebb ruhákban is, ráadásul nem veti meg a szexi göncöket sem. Ám most egy hatalmas, „világrengető” dologra derült fény. Kapaszkodjanak meg: nem visel melltartót!
2010. november 19. péntek 12:20 - HírExtra
Legalábbis a TV2 pénteki adásában, saját bevallása szerint.

„Valóban így van. Ez azért alakult így, mert nagyon sokszor olyan ruhát adnak rám a Divatkreátorok, hogy az alá egyszerűen nem lehet felvenni melltartót, mert látszana. Hogy nézne ki, amikor egy kivágott felső alól kivillan a pánt?” Kérdezett vissza a kisasszony.

Véleménye szerint, ha egy nő néha megválik a férfiak által szexinek, de a nők által sokszor kényelmetlennek tartott melltartótól, az természetes dolog. Mint kiderült: ez már valóságos babonává lett a péntek esti Megasztár-show előtt. Produkciói alatt, de privát is rendszeresen a fiókban hagyja ezt a ruhadarabot.

„Én elvagyok melltartóban és melltartó nélkül is, hiszen szerencsére megtehetem.” Vagánykodott Renáta.

A pasiknál persze nagy sikere van, bár a hímnemű versenytársait nagyon meglepődtek azon a híren, hogy Reni nem visel melltartót péntekenként.

„Tényleg? Nem is gondoltam volna, de ennek azért mi örülünk.” Örült a hírnek Kökény Attila, aki persze inkább poénra vette a megjegyzést.

Persze komolyabb jelenetet nem láthat senki, Reni elmondása alapján. „Nem vagyok ugyan egy szégyellős ember, de azért mások, főleg a fiúversenyzők előtt nem mutatom meg magam!”

Legközelebb csináljunk hírt egy gumicukornyalásból.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását