2024. március 29. - Auguszta

Te jó ég, micsoda divattrend! Visszatér a válltömés!

Hangsúlyos nőiesség és határozott váll lesz a jövő téli divat, és visszatér a válltömés - derült ki a milánói divathét bemutatóiból. A kifutón felvonultatott divattrendekhez a nyolcvanas évek hangulatából merítettek a tervezők.
2009. március 8. vasárnap 07:03 - HírExtra
"A határozott váll nélkülözhetetlen lesz a nők és a ruhatáruk számára a következő szezonra... és a leopárdminta vezette állatminták is visszatérnek, még a leggingek esetében is" - mondta Ken Downing Nieman Marcus áruház divatigazgatója.

Giorgio Armani is a nyolcvanas évek divatját frissítette fel a csillogó orrú cipőkkel és a hosszú kesztyűkkel, amelyekkel a nőies rövid dzsekiket és az elasztikus nadrágokat egészítette ki.

A Gucci ház ruháit a nyolcvanas évek divatikonja, Tina Chow ihlette. A fekete topokat kék, bíbor, és fukszia rózsaszín minták díszítették, más anyagok fényesek és csillogóak voltak. Kristályokkal kirakott ruhák és az állatminták itt is megjelentek.

Elméletek szerint nehéz időkben lejjebb engedik a ruhák szegélyét, ennek ellentmondott Anna Molinari, aki combközépig érő szoknyákban küldte modelljeit a kifutóra.

A Dolce és Gabbana terveződuó az opera világából merített ihletet, kollekciójukkal Maria Callas előtt tisztelegtek. Gianfranco Ferre ruháinál a keskeny derék, és a szögletes váll dominált, sok tervezőnél, így Roberto Cavallinál is a nadrágot is kiváltó hosszú csizmák kerültek hangsúlyba.

A Versace tervezői ezüsttel dobták fel a ruhákat, náluk is a szűk nadrág és a rövid dzsekik jutottak főszerephez. Donatella Versace a kék árnyalatait, a pink, a piros és a narancs színeket használta terveihez.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását