2024. április 29. - Péter

Az elmebeteg popsztár kórházban marad

Két héttel meghosszabbították Britney Spears pszichiátriai gyógykezelését hétfői kezdettel, az ideiglenes gondnokság alá helyezett popdíva nem akarja, hogy édesapja legyen a gyámja. Britney Spears nem akarja, hogy az édesapja legyen a gyámja - közölte a
2008. február 5. kedd 12:01 - Hírextra
"Britney határozottan a kifejezésemre juttatta: nem akarja, hogy az apja legyen a gyámja" - közölte Adam Streisand ügyvéd hozzátéve, hogy a popsztár már régóta elidegenedett az apjától, ezért az apja gondnoksága aggodalmat és nyugtalanságot vált ki belőle.

Samuel Ingham, a bíróság által kijelölt ügyvéd, aki a kórház pszichiátriáján kereste fel a posztárt, elmondta, Britney-t vasárnap kérdezte ki a Los Angeles-i UCLA egyetemi kórház pszichiátriai osztályán és megállapította, hogy az énekesnő nem érti, milyen eljárás van folyamatban.

A meghallgatás három nappal azután történt, hogy a szülők kezdeményezték a bíróságnál, helyezze Britney-t gondnokság alá. Azt akarták elérni, hogy leányuk kiszabaduljon barátja és menedzsere, Sam Lufti befolyása alól.

Reva Goetz bíró pénteken távoltartási végzést adott ki Lufti ellen, és engedélyezte a zárak lecserélését Britney házában, illetve az ott tartózkodó személyek eltávolítását. A gondnokul kijelölt édesapának jogában áll dönteni arról, hogy ki látogathatja meg a pszichiátrián kezelt Britneyt, és betekinthet minden orvosi leletbe.

A fiatal nőt pszichiáterének utasítására csütörtök este szállították kórházba. Az intézmény munkatársai egyáltalán nem nyilatkoztak, de közeli rokonok és barátok nyilatkozatai arra utalnak, hogy válása és kisfiai gyermekelhelyzési perének kezdete óta a popdíván a bipoláris zavar (mániás depresszió) tünetei jelentkeztek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását