2024. április 19. - Emma

Andrásért odavannak a lányok

A New Yorkból érkezett Kállay-Saunders András a fiatal lányok szívét már meghódította, de kérdés, ez elég lesz-e ez a győzelemhez. Megpróbáltuk jobban megismerni a lágy hangú énekest, de a döntés továbbra is a nézőké.
2010. október 24. vasárnap 08:55 - Kancsár Edina
Amikor elkezdődött a Megasztár, egy gitáros fiúval – Lee Olivérrel – láthattak először a nézők. Vele mióta zenéltél együtt?

Unplugged jelentése
Eltérőek a vélemények arról, hogy mi számít akusztikus koncertnek, hiszen az unplugged szó igazi jelentése: "áramból kihúzva". Az igazi unplugged koncerten elvileg nincs basszus-/elektromosgitár, sem szintetizátor mondjuk, csakis kizárólag olyan hangszerek, amelyek "nincsenek bedugva"
A válogatás előtt egy héttel találkoztam vele. (nevet) Egyébként épp tegnap volt bent a házban, gyakoroljunk kell, mert most pénteken együtt fogunk fellépni.

Úgy látszik nagyon kedvelnek téged a nézők, mert simán továbbjutottál a legutóbbi döntőn is. Megünnepelted valahogy?


Nem, elmentem aludni. (nevet) Megviselt bennünket az Adam’s Comedy kiesése és fáradtak is voltunk. Nagyon kedves fiú volt Ádám, mindenki szerette őt, ezért senkinek sem volt kedve az ünnepléshez.

Mi a véleményed a zsűriről: te hogy viseled a téged ért kritikákat?


Soha nem mondanak bántónak ható kritikát. Tudom, amiket mondanak, azt azért teszik, mert segíteni akarják a fejlődésemet.

Értesüléseim szerint a csapattársaid közül sokan olvasgatják a róluk szóló kommenteket az interneten. Te is rendszeresen nézed milyen visszajelzéseket kapsz?

Már nem sűrűn nézzük. Hiába kapsz húsz jó kommentet, ha utána kapsz egy nagyon rosszat is. Sajnos, az egy rossz elfeledteti velünk a többi jót.

Szerintem sok ember direkt azért bántásból ír rosszat rólunk. De a Facebookon minden levelemet elolvasom és amennyire időm engedi, válaszolok is rájuk. (nevet)



Úgy tudom sokat segítesz a többieknek a megfelelő angol kiejtés elsajátításában.  Belefér ez az idődbe?

Igen, amikor itthon vagyunk és nincs más elfoglaltságom. Szívesen segítek mindenkinek.

Te hogy viseled a bezártságot?

Múltkor kimentünk egy kicsit a városba, az jól esett… De egyébként nem zavar, a lényeg hogy most itt vagyok a Megasztárban. Ha ennek vége, utána úgyis lesz időm koda menni, ahová csak akarok.

Amerika hiányzik egyébként: tervezed a visszaköltözést?

Csak a barátaim hiányoznak. Nem fogok visszaköltözni, de látogatást tervezek. Ha vége lesz a megasztáros szereplésemnek, akkor a barátaim ideutaznak majd hozzám, vagy én megyek ki hozzájuk egy hétre.

Mit szólsz ahhoz, hogy már most óriási rajongótábort szedtél össze: vagyis te vagy a lányok legnagyobb kedvence?


Az soha nem rossz, ha valakit szeretnek a lányok. (nevet)

Jelenleg egyedülálló vagy. Esetleg egy rajongód lesz a párod, vagy ettől teljesen elzárkózol?


Nem tudom, majd ha jön valaki, aki tetszik, majd kiderül, hogy rajongó lesz vagy sem. (nevet)

Milyen a zsánered?


Nekem nincs olyan. Mindenkiben van valami jó és ez a külsőtől független. A legfontosabb, hogy nagyon vicces legyen, ne unatkozzak, amikor vele vagyok. Szeretek nevetni, emiatt nekem talán a humor a legfontosabb egy lányban.

Szoktál "hasazni" a szobádban. Mennyire elégíti ki a mozgásigényedet a szobai edzés?


Egyáltalán nem. Már egy hónapja csak a földön próbálok edzeni, de ez nem elég. Kértem,  találjunk erre valami megoldást és éppen ma fogunk elmenni konditerembe és a héten végre teniszezhetünk is. Már nagyon vártam, hogy újra mehessek, ezért most nagyon boldog vagyok. Én nem érzem jól magam, ha nem kondizhatok. (nevet)

Mik a jövőbeli terveid: például iskolába szeretnél még járni, vagy csak a zene?

Amerikában jártam iskolába üzleti szakon, de nem szerettem, úgyhogy inkább csak a zenével foglalkoznék. De az éneklés mellett szeretném kitanulni a zenei producerséget is. Ha vége lesz a műsornak, jó lenne kiadni egy lemezt magyarul és esetleg angolul is.

Szeretném, ha a zene lehetne az életem. Két táncossal együtt klubokba jártam fellépni az egész ország területén, amit nagyon élveztem. Ezenkívül szeretnék majd Unplugged koncerteket is Olivérrel. Körülbelül ezek a terveim.(nevet)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását