2024. május 12. - Pongrác

Ganxsta botrányt okozott a mentősöknél

Botrányba fulladt a TV2 Celebműszak című műsorának felvétele Ganxtsa Zolee szereplése miatt.
2009. augusztus 10. hétfő 08:56 - HírExtra
Zoleenak mentőssegédként kellett az Országos Mentőszolgálatnál tevékenykednie a műsor kedvéért. ezt azonban többen zokon vették, sőt a mentősök egészen kiakadtak. Legalábbis az internetes kommentek és posztok tanúsága szerint – írja a Bors.

Szégyelljék magukat az egészségügyből cirkuszt csináló, aljas vezetők – írja például egyikük. A felvételek miatt sokan ezt is aggályosnak tartják, hogy a betegek személyiségi jogai nem sérülnek-e.

Egy járművet teljesen bekameráztak, a másik videoszolgálatos kocsi pedig egy 5-6 fős stábot hurcolt magával – mondta a Borsnak egy mentős. Az esti órákban egy leesett sérülthöz kellett kimenni, ám csak tíz perces késéssel tudtak indulni, mert Ganxstáék egy kávézóban üldögéltek – panaszolta.

„Szomorú tény, hogy napokig a Központi Rohamcsoport körberajongta Ganxstát és hozzá igazították az esetfeladatok ellátását. Ez a tisztességes és képzett dolgozók teljes megalázása” – írja cleanertop egy portálon.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője közleményében úgy fogalmazott: „A betegjogok és személyiségi jogok tiszteletben tartása érdekében felvétel csak ott és akkor készülhetett, amikor ehhez az összes érintett írásbeli beleegyezését adta. Valamennyi közreműködő kötelezettséget vállalt arra, hogy a betegellátást a legkisebb mértékben sem zavarhatja, valamint az elkészült műsor a mentőszolgálat szellemiségéhez méltó, értékeivel összhangban álló tartalmú és formájú lesz.”
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

zolcsi44
2009. augusztus 10. 21:02
Nem igazán értem, hogy ez az ember utánzat hogy kerül ilyen helyre.
Régen el kellett volna ásni, mélyre.
p-Aga
2009. augusztus 10. 18:41
Celebmánia, médiavircsaft...
"panem et circenzes"
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását