2024. május 2. - Zsigmond

"Nagy megtiszteltetés volt számomra"

Óriási megtiszteltetés érte Caramelt, mikor Mester Tamás a "Megasztárok történetének legjobb énekese" címmel illette őt. Megkérdeztük az énekest, mit szól a bókhoz, és kikértük a véleményét a bennmaradt versenyzőkről is.
2010. október 17. vasárnap 18:58 - Kancsár Edina
Nézed a Megasztár élő adásait?

Caramel a Megasztárban
Caramel régóta foglalkozik a zenéléssel, rengeteg saját szerzeménye van. Demóival már végigjárta a nevesebb kiadókat, ahol sorra elutasító választ kapott. 2004 őszén beadta a jelentkezési lapját a Megasztár induló 2. szériájába. Caramel már a show elején nagy népszerűségre tett szert a Megasztár-rajongók körében, amiben az is segített, hogy ő volt az egyik, akinek a számát játszották a rádiók.
Igen, de sajnos szombatonként nem tudom nézni, mert hétvégente általában fellépéseim vannak, de interneten keresztül mindig visszanézem a műsorokat.

A két héttel ezelőtti Megasztár adásában Kállay Sounders András a te dalodat, a Lélekdonort választotta. Milyen érzés volt mástól visszahallani?

Furcsa érzés volt. Pont azon gondolkodtam, az én megasztáros szereplésem óta felnőtt egy nálam sokkal fiatalabb generáció. A mostani versenyzők többsége még nagyon fiatal volt, amikor én elkezdtem a karrieremet hat évvel ezelőtt, ezért furcsa most tőlük visszahallani az én dalaimat. De összességében nagyon jó és megtisztelő érzés.

Azt mondta Mester Tamás: te vagy a megasztárok történetének a legjobb énekese, illetve a Lélekdonor a magyar zeneirodalom egyik legjobb alkotása. Ezek óriási dicséretek, milyen volt ezekt hallani?

Hihetetlen volt. Amikor az ember dalt ír, nem azt tartja szem előtt, hogy sláger legyen, hanem egyszerűen csak alkot valamit. Ha jó visszajelzést kapok egy általam tisztelt és nagyrabecsült zenésztől, az különösen nagy dicséret. Nyilván minden pozitív véleménynek örülök, de amikor mindezt Mester Tamástól hallottam, akire felnézek, az nagy megtiszteltetés volt számomra.

Mi a véleményed a versenyzőkről: van esetleg kedvenced?

Nincs kedvencem. Nálam hétről-hétre változik, ki tetszik a legjobban. Most konkrétan egy embert sem tudnék kiemelni. Korábban volt kedvencem: Radics Gigi, de ő sajnos már kiesett. Ha a bennmaradt versenyzők közül mégis kéne mondanom valakit, most épp Szíj Melindát mondanám.

Melyik előadás volt a legemlékezetesebb számodra a múlt heti adásból?

Mindegyik megmaradt bennem, tehát mindegyik emlékezetes volt, de Szíj Melinda produkciója tetszett a legjobban, mert az ő előadásmódja volt a legátütőbb.

Biztos hallottál az iszapkatasztrófáról: számos híresség, énekes és együttes próbál valami módon segíteni a károsultakon. Te is próbálsz valahogy – akár segélykoncerttel – segíteni rajtuk?

Még nem hívtak, de természetesen mennék. Gondolom még csak most szerveződnek ezek a segélykoncertek.A menedzsmenttel azon vagyunk, hogy összehozzunk egy saját szervezésű jótékonysági koncertet, de ennek a pontos időpontja még nincs meg.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását