2024. május 2. - Zsigmond
Az elsöprő, az igazi és az utánozhatatlan... Igen, ez az első szerelem. Ez egy olyan sorsfordító esemény az életben, amire mindenki emlékszik. Erről és az első szexuális élményükről kérdeztük sztárjainkat.
2010. július 17. szombat 15:15 - Kancsár Edina
Dédszüleink a szülői szigor miatt, sokszor nem önszántukból kötötték össze az életüket. Akkoriban ritkán fordult elő, hogy szerelemből házasodtak az emberek, azonban ha mégis ebben a szerencsében volt részük, általában egy életen keresztül együtt maradtak. Manapság teljesen máshogy mennek a dolgok. Az első szerelem mindenki életében meghatározó, de csak a legritkább esetben tart egy életen át.

Kiszel Tündét, Voksán Virágot és Bíró Icát kérdeztünk az első szerelemmel kapcsolatos élményeikről.

Mikor voltál először szerelmes (nem a gyerekszerelemre gondolok most)?

K. T.: Én egy későn érő, romantikus típus vagyok, úgyhogy nem kapkodtam el a dolgot. Tinédzser koromban sok fiú udvarolt nekem, de flörtnél nem volt komolyabb köztünk. Gimnáziumban már voltak kisebb szerelmek az életemben, de az elsöprő tizenkilenc évesen ért el.

V.V.: Ez nehéz kérdés, mert elég relatív dolog, hogy hol kezdődik a szerelem. Mindig azt mondja az ember, hogy az a legnagyobb szerelem, amiben éppen van, mert nem tudja, hogy esetleg utána jöhet egy még nagyobb. Tizenhat éves voltam az első komolyabb kapcsolatomnál, talán ő mondható elsőnek.

B.I.: Tizenhét és fél éves voltam, amikor hozzámentem a férjemhez, Bíró Antihoz. Tehát akkoriban voltam először igazán szerelmes.

És ez az illető volt, akivel az első szexuális élményed történt?

K.T.: Igen, bár ott sem kapkodtunk el semmit. Körülbelül húsz éves koromban történt meg… Sokáig udvarolt nekem és a szerelmünknek a beteljesülése volt a testi együttlét.

V.V.: Igen, de már egy éve együtt voltunk, amikor megtörtént.

B.I.: Ő volt az első fiú az életemben és az első férjem is lett egyúttal.

Emlékszel még rá, hogy hol történt?

K.T.: Hogyne emlékeznék. Balatonon, egy nyaralás alkalmával szerelmeskedtünk először.

V.V.: Teljesen hétköznapi helyen és körülmények között volt az első együttlétünk.

B.I.: Emlékszem még az első csókra és az érintésekre is. Természetesen szép élmény volt, hiszen szerelmes voltam. De én nem a múltban élek. Ami volt, az szép volt és örök élmény marad számomra, de már elmúlt. Én a jelenben élek és abban tudok alkotni.

Mennyire volt maradandó élmény életed első szexuális együttléte? Meddig voltatok utána még együtt?

K.T.: Nagyon romantikus volt, ezért szép emlék számomra. Még körülbelül másfél évig voltunk együtt.

V.V.: Nem volt kifejezetten nagy szám, hiszen az első együttlét nem szokott az lenni. Már nem emlékszem pontosan, hogy utána mennyi ideig maradtunk együtt, de talán még fél évig. Én azt vallom, hogy annyira nem tud elsöprő lenni ilyen fiatalon a szerelem, mert még tapasztalan az ember. Erre később érünk meg.

B.I.: Mindenben elsők voltunk egymásnak, úgyhogy abszolút maradandó élmény volt. Május 19.-én ismerkedtünk meg és az érdekes az, hogy hét évvel később a válásunk napja is épp ezen a napon volt. De annak ellenére, hogy elváltunk, a barátság megmaradt köztünk.

Tartod vele még a kapcsolatot? Találkoztál vele azóta?

K.T.: Nem, úgyhogy nem is tudom, hogy mi lehet vele. Sajnos szakítás után teljesen megszakadt vele a kapcsolat, de örökre emlékezni fogok rá.

V.V.: Nem. Egyszer láttam az utcán, de nem mondhatnám, hogy pozitív irányba fejlődött.

B.I.: Sajnos ő nemrég meghalt, de rólunk köztudott volt, hogy jó viszonyban maradtunk. Nagyon jó barátom volt mindvégig, amit az is bizonyít, hogy mindig megosztotta velem a későbbi nőügyeit és én is gyakran kértem tanácsokat tőle. Olyanok voltunk, mint a testvérek és ez nagyon jó érzés volt.

Voltál még utána (ennyire) szerelmes, vagy az első igazihoz semmi sem hasonlítható?

K.T.: Voltak utána plátói szerelmeim is, de az igazán nagy szerelem a kislányom édesapja volt. Ő volt nekem a nagy Ő.

V.V.: Nem tudom, hogy a későbbiek annak nevezhetők-e. Az az igazság, hogy nem vagyok az a szerelembe esős típus.

B.I.: Egyik szerelem sem hasonlítható egy másikhoz. Egy másik emberrel való kapcsolat, teljesen más aspektusból világíthat meg egy érzelmet. Az ember egész élete során fejlődik, tapasztal és tanul. Azokat a hibákat, amiket a múltban elkövettünk, a következő kapcsolatunkban már nem rontjuk el. Egyébként meg minden ember más energiákkal rendelkezik, emiatt mindenki mást hoz ki a másikból.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását