2024. május 2. - Zsigmond

Bódi Sylvi szerelmes!

Sylvi bepasizott. A szépséget és új kedvesét a Heineken Balaton Sound-on kapták lencsevégre.
2010. július 12. hétfő 09:52 - Király Lilla
A Sound-on Sylvi egy Tequila koktélkészítő versenyen indult, amit meg is nyert, de a szemtanúk szerint sokkal nagyobb figyelmet szentelt a társaságában lévő ismeretlen fiatalember, aki a Blikk információi szerint szintén modell.

A jelenlévők egybehangzó véleménye a szerencsés kiválasztott kékeszöld szemű, sötét hajú, izmos és tetovált, ráadásul tökéletesen illik Sylvihez. Sylvi és az új kedvese azonban kerülték a feltűnést. Miközben a modell az italokat készítette, ő háttérbe húzódott. Korábban viszont nem voltak ilyen visszafogottak: a fiatalok a sajtó érkezése előtt szenvedélyes csókokat váltottak egymással.

– Az csak a kamerának szólt, egyszerűen viccelődtünk. Nem én csókoltam meg őt, hanem ő engem – hárította el Sylvi a Blikk kérdését. Alig pár órával később azonban, a koktélkeverősdi után a fesztiválhelyszín másik csücskében, a borfaluban már meghitten ölelkeztek, csókolóztak, és a fotók tanúsága szerint tökéletes köztük az összhang. Nem valószínű, hogy ez a kameráknak szólt volna. Ráadásul a buli forgatagában nyíltan vállalták, hogy igenis közük van egymáshoz.

Sylvi egyébként alig egy hónapja egy rendezvényen beszélt arról, hogy jelenleg nincsen barátja, és nem is szeretne magyar pasit társaként. Ahogy akkor mondta: neki senki „levetett pasija" nem kell.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását