2024. április 19. - Emma

Jesszus! Alig szexel a magyar!

Már nem csak gazdasági, hanem szexuális válságban is van Magyarország - derül ki egy friss felmérésből. A szexológus szerint erről is a szinglik tehetnek...
2010. június 9. szerda 09:59 - HírExtra
A szakembereket is meglepetésként érte, hogy egy felmérés szerint a lakosság harmada havonta egyszer vagy még ennél is ritkábban áldoz a szerelem oltárán, sokan le is mondanak róla.

"80 ezer ember válaszolt a kérdéseinkre, s mondhatom, nem erre számítottunk. Szexuális étvágyunk egyáltalán nem mondható kiemelkedőnek. A megkérdezettek 7 százaléka vallotta azt, hogy csak havonta egyszer, 12 százaléka pedig, hogy még ennél is ritkábban él nemi életet" – tudta meg a Blikk Kocsis Gábortól, a kutatást végző HáziPatika.com ügyvezetőjétől.

"Mindössze 5 százalék az, aki úgy nyilatkozott, hogy naponta bújik ágyba kedvesével, alig egyharmad jelölte be a „heti többször" rubrikát" – mondta az ügyvezető. Hozzátette, egészségügyi ismereteink is hagynak némi kívánnivalót maguk után.

Döbbenetes az az adat is, miszerint a válaszadók 56 százaléka nem tart a nemi betegségektől, s ennek megelőzésére sem gondol, remélve, hogy partnere is monogám életet él.

Rusz Edit szexológus szerint a havi egy szex nevetségesen kevés, ám ezért nemcsak a párkapcsolatok ellaposodása, hanem a szinglilét egyre nagyobb térnyerése is okolható.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását