2024. április 26. - Ervin

Claudia: Utána akarok menni!

Liptai Claudia nem tudja feldolgozni szerelme halálát. Nem csak szerelmét, élete párját, társát veszítette el. Tegnap reggel a Mokka adásában vallotta be, hogy már megvolt a titkos eljegyzés is.
2010. április 7. szerda 09:39 - HírExtra
„Tiszta szívemből szeretlek, veled akarok családot, veled akarom leélni az egész életem!” – ezzel az üzenettel búcsúzott el azon a végzetet hozó pénteken szerelmétől Daróczi Dávid. Reggel felébredve a párnáján találta Claudia ezt a kézzel írott levelet. - írja a Blikk

Az eljegyzés után még érthetetlenebbé válik az egykori kormányszóvivő halála, hiszen alig pár nappal ezelőtt még a családalapításon gondolkoztak, most pedig Claudia szerelme után kívánkozik a túlvilágba.

– Soha nem találkoztam ilyen közelről a halállal. És a halálnak az a formája, amikor valahogy nem tudsz elbúcsúzni, vagy nincs oka, keresem, miért. És tényleg azt érzem, hogy minden percben nehéz levegőt venni, nehéz kinyitni a szemem… igen, ilyenkor azt érzi az ember, hogy… hogy… nem akarok élni! Utána akarok menni!

Tudom, hogy van egy kislányom, és hogy rengeteg ember szeret. A legfájdalmasabb egyébként az volt, amikor a gyertyagyújtáson ott volt kétezer ember, és ő annyira nem tudta, hogy ennyien szeretik – mondta könnyeivel küszködve Claudia, miközben fájdalmasan visszagondolt mindarra a jóra, amit szerelme adott neki.

– Másfél évvel ezelőtt, pontosan itt, a Mokka stúdiójában találkoztam vele először. Azért jöttem ma be ide, mert szerettem volna itt lezárni az egészet, hiszen ezen a helyen kezdődött a szerelmünk. Később elmesélte, hogy amikor először meglátott, azt mondta magában: „Hm, ilyen egy igazi nő.”

– Nem vagyok mindenható, tudom, hogy ez az ő döntése volt, de a lelkiismeretem, ez a teher, amit most érzek, olyan, mint egy mázsás kő rajtam. Azt se tudták, hogy itt ez a gyűrű a kezemen, ez egy eljegyzési gyűrű, amit egy héttel ezelőtt kaptam. Ezért például rettentően nehéz megérteni, hogy valaki hogyan tud így dönteni. De tudom, hogy milyen volt a kapcsolatunk.

- Mint minden kapcsolatban, nálunk is voltak hullámvölgyek, nálunk is rengeteg minden történt – tette hozzá. A műsorvezető számára csak még fájdalmasabbá teszi a gyászt, hogy négyéves kislánya folyamatosan Dávid iránt érdeklődik, hiszen egyszerűen nem tudja megérteni, hova tűnt az a mindig mosolygós fiatalember, akivel bármikor lehetett játszani. - írta a Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Kuti
2010. április 8. 19:21
A másik is király!
Kuti
2010. április 8. 19:20
Köszi megkaptam!
Hát vannak benne érdekes dolgok!!!
Azt nem értem,hogy kinek áll érdekében ilyen dolgokat eltitkolni a nyilvánosság elől!
petya
2010. április 8. 18:07
elküldtem
Kuti
2010. április 8. 16:38
Szia petya! molkuti@citromail.hu-ra küld már el légyszives.
Köszi
petya
2010. április 8. 16:08
jA! Elfelejtettem: Szebb jövőt!!!:)
petya
2010. április 8. 16:05
Kedves Magdusanyó! Nem tudom,hogy miért vagy cigány párti,de csak figyeld meg,hogy ők fogják öreg korodban kirúgni a botot a kezedből.Miskolc környékén nem mernek kimenni az emberek estefelé az utcára..vajon miért,Bemegy a cigány a nénihez és kiveszi a megpucolt csirkét a kezéből,meg ilyesmi.Most kaptam egy emailt a tényői mészárlásról,ha érdekel valakit akkor írja le a címét és elküldö. ÉRDEKES!!!!!
Sz.Anikó
2010. április 8. 13:00
Muhari Eszternek:
Nem vagyunk egyformák.
Mindenki máshogy éli meg.
Sz.Anikó
2010. április 8. 12:59
Hogy Liptai Claudia jó színésznő?? Láttam néhány darabban. Tényleg az. Sőt jó műsorvezető.Csak,hogy ez az élet. És az életben elveszítette a szerelmét.Igenis sajnálom. És az hogy rá figyeljenek a médiában. Ő már lett az asztalra. Neki nem kell reklám..Ő nem egy 15 perces celeb....Maradjunk ennyiben. Megértem ha nem szereted. Tiszteletben is tartom. De azt,hogy elkezd leribancozni ahhoz nincs jogod.Ha értelmesebb lennél,akkor síri csendben magadban tartanád a megjegyzésedet,vagy normális emberhez méltóan fejeznéd ki magad.De látom ez nehezen megy neked. Ha csak te most ismerted meg Claudiát,akkor téged is sajnállak, de csak azért mert szánalmas vagy, hogy leribancozod.
Tamil Benő+! van, "DE",mert elkezdtek szemétkedni,hogy adnak kötelet stb....
És az, hogy tönkretett egy házasságot? Ahhoz is két ember kell. Daróczi Dávid szerintem nőként tisztelte, míg Gesztesi Károly kicsit lazábban vette a dolgokat. de ezt csak ők tudják. Semmi közünk hozzá.
Kuti
2010. április 8. 11:27
Kedves Katalin!
A másik irányba (a jó oldal) is csak a médián keresztül ismerik!
Voltaképp senki sem ismeri,csak a nagy általánossággal mondanak véleményt és itélkeznek.
Az itt kommentározók között sem hiszem,hogy bárki is a puszi-pajtása lett volna és nem ismerték mint magánembert,csak mint "média sztárt"!
Akkor mi ez a fenenagy borulj a válamra?!
A Néninek is gyujtottál gyertyát?
Azokért is gyujtottál,aki nem saját akaratukból haltak meg hanem valami jó ügyert,vagy áldozatok lettek e romlott világ bűnözőinek?
Mert azokból több lenne!!!
FejesKatalin
2010. április 8. 10:07
Nem kellene itélkezni ,főleg úgy,hogy csak a médián keresztül ismerünk valakit!
Hová lett az emberi méltóság ?
Daróczi Dávid elment ,mert el akart menni !Tisztelettel álljunk
meg egy pillanatra !
Claudia ,a család ,rokonok itt maradtak gyászukba!
Azok ,akik most itélkeznek ,képzeljék a helyükbe magukat !
Én most gyújtok egy gyertyát és talán bocsánatot kérek miattuk is !
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását