2024. április 28. - Valéria

Tóth Gabit kielégíti barátja

Tóth Gabi lángol a szerelemtől! Barátja, Roland minden kívánságát kielégíti, a pár érzi, mintha mindig is együtt lettek volna.
2010. március 23. kedd 10:29 - HírExtra
„Mióta összejöttünk, harmóniában van a testem a lelkemmel. Iszonyatosan szerelmesek vagyunk Rolival, talán ezért is fogytam hetek alatt több mint tíz kilót. Soha nem éreztem ennyire nőnek magam, Roli minden kívánságomat kielégíti, mégis szabadnak érzem magam mellette” – mondta a Borsnak Gabi.

„Nincsenek titkaink egymás előtt, egy rugóra jár az agyunk, benne találtam meg a másik felem. Kilenc hónapja találtunk egymásra, azóta minden időnket együtt töltjük, még az áprilisban megjelenő új lemezemen is együtt dolgozunk. A kiegyensúlyozottságát, nyugodtságát csípem a legjobban, de ezzel a két tulajdonságával tud leginkább kihozni a sodromból” – mesélte Gabi a Mr. és Mrs. felvételén, ahol az is kiderült, készek akár egy életre lehorgonyozni egymás mellett.

„Nagyon bensőséges a kapcsolatunk, természetes, hogy az esküvő témája is felmerült köztünk. Roli már túl van egy sikertelen házasságon, mégsem zárkózna el egy újabb menyegzőtől” – véli Gabi, aki elárulta: kilencéves kora óta az az álma, hogy a Guns ’N’ Roses November Rain című videoklipjében látható menyasszonyi ruhához hasonlóban mondja ki az igent.

Roland hisz a házasságban

„Ha két ember szereti egymást, és úgy gondolja, hogy együtt tud működni az életben, akkor miért ne?” – tette fel a szónoki kérdést a Roland, hozzátéve: szerelme máris mintaasszonyként viselkedik.

„Néhány hónapja összeköltöztünk, és minden gördülékenyen működik. Gabi ízigvérig nő, vagány csaj, ugyanakkor háztartást is vezet és gondoskodik rólam.”

Tóth Vera nem bánná, ha húga előbb lenne asszony, mint ő.

„Akkor vagyok boldog, ha Gabi is az. Rolival kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnek, ez a legfontosabb” – mondta az énekesnő.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását