2024. május 11. - Ferenc

A bombanő válása és szerelme

Halle Berry bármennyire is dögös, akadt elég gondja a pasikkal. Sőt, nem csak azokkal, hanem az igazságszolgáltatással is meggyűlt a baja.
2010. március 18. csütörtök 09:29 - HírExtra
Miután elvált, Halle teljesen összezuhant. Annyira depressziós lett, hogy az öngyilkosságot is az eszébe jutott. Meg is próbálta egy doboz nyugtatóval, ám végül meggondolta magát és kihívta a mentőket.

„Igen, tény, hogy nagyon mélyre kerültem a válásom után, és öngyilkos akartam lenni, de végül az jutott eszembe, hogy szegény édesanyám találná meg a holttestemet, és biztosan kiborulna” – nyilatkozta az eset kapcsán Berry, aki ezek után elszánt támogatója lett több szervezetnek, amely a családon belüli erőszak áldozatait segíti.

„Az erőszak olyan dolog, melyet én gyermekkoromtól tapasztaltam. Az anyám is áldozat volt, nem csoda hát, hogy fiatalon én is ilyen kapcsolatokban kötöttem ki, hiszen számomra ez volt a természetes. De most továbbléptem!” – magyarázta Berry, akinek karrierje végre nemzetközi szinten is virágozni kezdett.

A Bolond szerelem és a Fekete csillag című produkciók után azonban el kezdett felfelé ívelni a karrierje. Sőt, a Fekete csillagért már Golden Globe- és Emmy-díjat is nyert, sőt, megkapta első Oscar-jelölését is. Talán a sikereknek köszönhetően magánélete is rendeződni látszott, hiszen egy partin megismerkedett a zenész Eric Benét-vel, akivel hamarosan titokban el is jegyezték egymást.

Eric nem a tuti

Halle ezúttal ugyan nem agresszív figurát választott, de barátai szerint már a kezdetektől látni lehetett, hogy Eric sem az az ember, akire Hallenak szüksége lenne.

„Eric igazi bulizós figura volt, mindig! Halle pedig nem szeretett kimozdulni, így sokszor töltötték külön az estéket és éjszakákat. Halle mindig hallott pletykákat, hogy Ericet más nővel látták, de nem foglalkozott velük, bízott Ericben és szerette” – mesélte a színésznő egyik barátja a National Enquirernek.

Berry időközben leszerződött a képregényből készült XMen egyik főszerepére, ami kasszasiker lett, ám a bemutató előtt csaknem bebörtönözték. Berry ugyanis karambolozott, majd elhajtott a helyszínről. Későbbi vallomásában azt állította: beverte a fejét és egyáltalán nem emlékszik a történtekre, sokkos állapotban volt, mikor cserbenhagyta a baleset másik érintettjét. Berry három év felfüggesztett börtönbüntetést kapott, közmunkára ítélték, és tizennégyezer dollár büntetést fizetett ki.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását