2024. május 2. - Zsigmond

Halle Berry nehézségei

Szexi és gyönyörű. Mégsem volt álom az élete – amíg be nem futott.
2010. március 16. kedd 10:59 - HírExtra
Halle Berry édesanyja szerint házasságában az egyetlen jó dolog az volt, hogy 1966-ban megszületett a lánya. Halle szülei egy pszichiátriai intézetben dolgoztak és ott ismerkedtek meg egymással, ám mire Halle négy éves lett, apja, Jerome Jesse örökre eltűnt az életéből.

„Nem hallottam róla azóta, hogy elhagyott minket. Talán már nem is él, de nem érdekel, mert én mindent megkaptam az anyámtól, amire szükségem volt” – mesélte egyszer Berry, aki elismerte, hogy kislányként nagy szüksége lett volna egy apamodellre. Feltehetően éppen ennek hiánya okozta, hogy Halle többször is rosszul ítélte meg párkapcsolatait.

Bármennyire is csodaszép volt, Berry sokáig nem gondolt rá, hogy a szépségéből éljen, sőt, eredetileg újságírónak készült és a fiúk is csak viszonylag későn kezdték érdekelni. Tizennyolc éves volt, mikor elveszítette szüzességét. Az egyetemen vették rá először, hogy vegyen részt egy házi szépségversenyen, amit azonnal meg is nyert. Végül le sem diplomázott: a modell pályát választotta. Sorra nyerte a szépségversenyeket, az 1986-os Miss USA verseny után számos fotózásra kérték fel és egy alkalommal, egy fotós molesztálni kezdte.

„Soha nem voltam szégyellős, szívesen pózoltam, imádtam flörtölni, de semmi több. Egy munkán a fotós odajött, hogy beállítson, aztán kiküldte a többieket és simogatni kezdett, le akarta venni a ruhámat, fogdosott. Én elkezdtem vele ordibálni, mire elzavart és közölte, hogy ilyen hozzáállással, soha nem lesz belőlem senki. Szívem szerint neki ajánlottam volna az Oscar-díjamat” – mesélte huncutul Berry a US Weeklynek.

Halle mellett mindig ott van édesanyja, aki hatalmas botrányt csinált a molesztáló fotós ügyéből is, igaz nem sok eredménnyel. Édesanyja volt, aki kiszúrta azt is, hogy a sápadtság, a lefogyás, és a sok rosszullét mögött betegség áll: lánya cukorbeteg.

„Megtanultam ezzel együtt élni, így legalább sok mindentől megóvtam magam, hiszen egy cukorbetegnek nem tesz jót az alkohol és drog. Úgyhogy nem is olyan rossz!” – mondta erről Halle.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását