2024. május 2. - Zsigmond

Bálint Antónia visszatér!

Bálint Antóniának elege lett a kirekesztettségből és úgy döntött újra megmutatja magát, és visszatér a képernyőre. Nagy dobásra készül a műsorvezetőnő, saját revű show-ját tervezgeti.
2010. március 13. szombat 16:29 - Patai Zsuzsi
Az elmúlt két évben nem sokat hallhattunk Bálint Antóniáról. A csinos műsorvezetőnő visszavonult egy időre, de most úgy érzi, hogy szívesen visszatérne a kamerák elé. A reflektorfényen kívül töltött időben sem unatkozott; elsősorban a most két és fél éves kislányára koncentrált minden percben, énektanárhoz jár, és blog írásba kezdett. Többek között azért is fogott saját blog vezetésébe, mert így szeretné mindennapjait megosztani rajongóival. Olvashatunk itt családjáról, modell, szépségkirálynői és műsorvezetői karrierjéről, és jövőbeni terveiről is.

Antónia az elmúlt időszakban nem önszántából vonult vissza; néhány olyan dolog történt vele a múltban, amely miatt a média egyik kirekesztett személyisége lett. Nem hívták műsorokba, nem szerepelt szinte sehol. Egyedül a Vacsoracsata című főzőshow-ban vett részt több ízben is, azonban ezt is inkább azért vállalta el, mert elmondása szerint annyi pénzt fizettek érte, amire egy felelősen gondolkozó édesanya nem mondhat nemet. A pénz mindenkinek jól jön. Az egyik kisebb televíziós csatorna megkereste ugyan egy baba-mama műsor vezetése miatt, de azt nem vállalta. A boldog anyuka nem kesereg a múlton és nagy dobásra készül. Egy saját színpadi produkciót, mini revü showt szeretne készíteni. Sem profi táncosnak, sem profi énekesnőnek nem nevezi magát, de nem áll messze tőle ez a világ.

- Nagyon régóta tanulok énekelni, és szeretek is. - kezdi Antónia – Régebben nagy cégek rendezvényein vettem részt mint műsorvezető, innen az ötlet. Egy mini revü showt szeretnék összehozni, szép ruhákkal, jó zenékkel, énekkel és tánccal. Ezt a műfajt egyébként az RTLklub Szombat esti láz című műsorában már kipróbálhattam, hiszen az egyik adásban én voltam a meglepetés produkció. A Moulen Rogue című musical Diamonds című betétdalát adtam elő. Nagyon élveztem az előkészületeket is, de leginkább azt, hogy nagyon sok munka volt benne.

- Nem egyedül tervezem, társprodukciókat is szeretnék belevonni a színpadi showba. Fiatal tehetséges táncosokat és énekeseket keresek, akiknek nincs lehetőségük megmutatni magukat. Egy producerrel már leültem tárgyalni, de még sok minden van hátra, amíg sikerül a közönség előtt bemutatni – fejtette ki Bálint Antónia, aki hozzátette azt is, hogy mindenről időben beszámol a blogjában.

A sportban is magára talált Antónia, egy ideje boxolni jár. Úgy érzi, hogy végre talált egy olyan sportot, ami úgy edzi az állóképességét, hogy közben jól érzi magát, és az önbizalmának is jót tesz.

- Még csak a zsákot püfölöm, de azt egyre keményebben! – tette hozzá.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását