2024. május 17. - Paszkál

Lala és Keleti Györgyi titkos szerelme

Keleti Györgyi hónapok óta titkolja, ki is az új szerelme. A Bors megtudta: a Kozmix énekesével jár.
2010. március 8. hétfő 09:59 - HírExtra
Keleti Györgyi sok balhé után úgy tűnik lenyugodott. Ma már a békés hétköznapokat éli Lalával és a férfi gyermekével.

„Sokat tanultam az elmúlt időszakból, ezért a mostani párkapcsolatomat nem szeretném túlságosan megszellőztetni. Nagyon óvom ezt a szerelmet, amit mindketten szeretnénk a média kizárásával megélni. Ha félve is, de annyit azért ki merek jelenteni, hogy erősen kötődik a szívem valakihez” – vallotta meg a Borsnak még tavaly decemberben Györgyi, akinek egészen idáig sikerült titokban tartania párjának kilétét.

A Bors azonban kiderítette, hogy az imádott férfi nem más, mint Lányi Lala, a Kozmix frontembere, aki másfél évtizede gyártja a slágereket. De nemcsak ezzel, hanem egy csaknem négyéves kisfiúval is büszkélkedhet. Lala korábbi komoly kapcsolatából ugyanis született egy kisfia, akit szakításukat követően a bíróság, közös megegyezés alapján, neki ítélt. Azóta Benedek egy hetet édesanyjával, egy hetet édesapjával tölt.

Györgyi nagy szeretettel fogadta párja gyermekét, aki még az anyai érzéseket is megbizsergettette benne. Szinte sajátjaként viszonyul hozzá, így előfordul az is, hogy ő viszi óvodába. Györgyi és Lala nem örült annak, hogy fellebbentjük titkuk fátylát, ezért csak szűkszavúan nyilatkoztak kapcsolatukról. „Igen, együtt vagyunk, ám a magánéletünk részleteit nem szeretnénk megosztani a nyilvánossággal” – mondták egybehangzóan.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását