2024. május 4. - Mónika, Flórián

Fodor Zsóka kiöntötte a szívét

Fodor Zsóka(68) kiöntötte a szívét. A színésznő eddig sem titkolta életének egyetlen mozzanatát sem, de ilyen őszintén még sosem vallott gyermekkoráról, édesanyjához fűződő kapcsolatáról és két házasságáról.
2010. március 8. hétfő 12:29 - Patai Zsuzsi
Amióta kibújt Magdi anyus bőréből, azóta minden napja a pihenésről, a barátairól de legfőképpen arról szól, hogy saját magára koncentrál. Úgy érzi felszabadult sok sok év után, nincsenek kötöttségek többé. De nem mindig érezte ilyen jól magát a bőrében, mint most. 9 éves kislány volt, amikor tönkrement szülei házassága, őt pedig édesapjának ítélte a bíróság. Mivel apukája nem tudott róla gondoskodni, ezért úgy nevezett „kosztosnak” adta. A befogadó családnak havi ötszáz forintot fizetett azért, hogy etessék, ruháztassák és iskolába járassák a kis Zsókát.

Anyám nélkül soha!

- Édesapám jó ember volt, szeretett engem. De az akkori körülményei rosszak voltak és nem tudott nevelni engem. Több családnál is laktam, mindent megkaptam tőlük, egy valamit kivéve; szeretetet. A 8 általánost 6 iskolában végeztem el. Nagyon magányos voltam. A szomszédunkban volt egy kutya, akivel összebarátkoztam, egyedül neki tudtam elmondani, hogy mi fáj. - emlékezett vissza boldogtalan napjaira Zsóka. 13 éves korában már újra együtt lakott édesapjával, egy évvel később pedig már édesanyjával lakott. Onnantól kezdve haláláig el sem mozdult mellőle. Egy lakásban éltek ötven éven keresztül. A színésznő időközben kétszer is férjhez ment, mindkétszer szerelemből, de egyik sem tartott sokáig. - Amikor férjnél voltam, akkor sem hagytam ott anyukámat. Olyankor hármasban éltünk. Nem tudom hogyan alakult volna az életem, ha külön költözünk, ezen már kár is gondolkodni, de talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy mindkét házasságom válással végződött.

Független, önálló és boldog

Ennyi év távlatából nehéz megmondani mi lett volna, ha.... Egy biztos; Zsóka ma boldog! Nem kesereg a múlton, világ életében önálló és független asszony volt. Senki és semmi nem hiányzik az életéből, nem vágyik társra sem.

- Nagyon szeretek egyedül, szabadon élni. Azért is léptem ki a Barátok köztből mert eljött az ideje, hogy csak magammal foglalkozzak. Sokat vagyok a barátaimmal, beköltöztem álmaim otthonába és felhőtlenül élek meg minden napot. Természetesen tervezek visszatérni a színpadra, már komoly tárgyalásokat folytatok egy vidéki színházzal, ősztől játszani is fogok, de kizárólag vendégként. Soha többet nem kötöm le magam. - fejtette ki Zsóka, aki hozzátette, hogy amikor megkeresték a Tv2-től, egy percig sem gondolkodott azon, hogy elfogadja-e az ajánlatot, meg sem fordult a fejében, hogy hátat fordít annak a csatornának, aki által sikeres és ismert színésznő lett.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását