2024. május 28. - Emil, Csanád

Versenyeztek a kamionsofőrök

Lengyel győzelemmel végződött a Scania Fiatal Európai Tehergépkocsi-vezető 2007 elnevezésű verseny döntője, Európa 16 ezer fiatal kamionsofőrének végső megmérettetése, amelyet a hétvégén rendeztek meg Södertaljéban, Svédországban. Magyarországot Szalai Gá
2007. szeptember 25. kedd 13:09 - Hírextra

Az Európa legjobb kamionpilótájának járó elismerést és a verseny fődíját, a 100 ezer euró (25 millió forint) értékű Scania kamiont a 34 éves lengyel Marek Szerenos nyerte, maga mögé utasítva a második helyezett, ír származású Tom Sharkeyt és a harmadik helyen végzett, szlovák Milan Jakúbeket. A magyarországi döntő első helyezettje, Szalai Gábor mintegy 16 ezer európai kollégáját felülmúlva a huszadik helyet szerezte meg.

A megmérettetésen az 1972-ben, illetve azután született tehergépkocsi-vezetők vehettek részt, akiknek pontos manőverezést és gazdaságos vezetést tartalmazó gyakorlati feladatokat, valamint szabályzatokra és biztonsági előírásokra vonatkozó elméleti teszteket kellett megoldaniuk.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását