2024. április 28. - Valéria

Ivana Trump elmebeteg lenne?

Rendőrökkel vezettették el egy indulásra kész repülőgépről szombaton a floridai Palm Beach repülőterén Ivana Trumpot, Donald Trump amerikai milliárdos első exfeleségét, mert nagyon felbosszantotta magát az ülések közt szaladgáló és hangoskodó gyerekek miatt.
2009. december 27. vasárnap 19:10 - HírExtra
A The New York Post című lap szerint a 60 éves Ivana Trumpot főleg egy síró csecsemő hozta ki a sodrából. Trágár szavakkal szidta a kisbabát, a többi utast, végül a személyzetet is, amely megpróbálta lecsillapítani. A társasági hölgy oly mértékben elvesztette önuralmát, hogy a New Yorkba induló repülőgép kénytelen volt visszagurulni a kifutópályáról a terminálhoz, ahol biztonsági őrök kísérték ki a repülőgépről, miután a személyzet felszólítására önként nem volt hajlandó távozni - erősítette meg a rendőrség az újságnak. A menetrend szerinti repülőgép végül nélküle szállt fel.

A cseh származású exolimpikon tavaly kötött házasságot 4. férjével, a 23 évvel fiatalabb olasz Rossano Rubicondival, de nemrég már be is nyújtotta a válókeresetet. Donald Trump ingatlanmágnással kötött második házasságából három felnőtt fia van az 1972-es csehszlovák olimpiai síválogatott egykori tagjának.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását