2024. május 14. - Bonifác

Gesztesi nem bírja tovább, és kitálalt

Bár Liptai Claudia papíron még Gesztesi Károly felesége, a valóságban már más férfivel hempereg. Ezért Gesztesi úgy kiakadt, hogy még a Jóban Rosszbanból is kiszállna - no meg megfázott.
2009. december 18. péntek 11:59 - HírExtra
Hetekig attól volt hangos a bulvársajtó, hogy Gesztesi Károly, és Liptai Klaudia hogyan ölik egymást – vagy épp békülnek ki. Most, hogy a válás szinte kimondódott, újra hírbe jönnek: ezúttal Gesztesi akadt ki, hogy a felesége mással is hajlandó összeszűrni a levet - annak ellenére, hogy ők már nincsenek „együtt”. De ezzel legalább újra bekerültek az újságok címlapjaira...

– Látom Claudián, hogy boldog, nagyon jól érzi magát a bőrében, miközben sokáig és szemét módon hazudozott nekem - fakadt ki Gesztesi. – Bár a hírek arról szóltak, hogy nekem mondta el először, hogy új barátja van, az igazság az, hogy én is az újságból tudtam meg. Őszinte leszek, nagyon megviselt. Nem az, hogy szerelmes lett, hanem az, hogy akivel nyolc éven át együtt éltem, a szemembe tudott nézni, és belehazudott. Na, ez fáj. Papíron még a feleségem, és az volt akkor is, amikor más ágyába bújt. Lehet, hogy az új barátjának a családjában elfogadott, hogy félrek…nak, de nálam ez nem fér bele. Ezt csak azért mondom, mert olvastam az új após, Choli papa nyilatkozatát egy újságban. Ő szó szerint ezt nyilatkozta: „még mindig nem vált el a színésztől, de attól függetlenül még d..hat a fiammal”. Döbbenet - teszi hozzá indulatosan a színész.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

NewMan
2009. december 18. 12:52
Hogyis van ez?... Gesztesi a 2.exfeleségnek "gyártott" egy kisbabát, miközben 3. feleséggel (=Klaudia!) éldegélt... Az egész ország tudja, hogy emiatt rágott be Klaudia... Akkor most lehet félred*gni vagy nem?... Vagy csak Karcsika d*ghatja exfeleségeit?... Vérgáz lehet, ha a hárem tagjai más pasik után kacsingatnak?...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását