2024. május 14. - Bonifác

Bundabotrány: csapatok és játékosok nevei

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szerint az eddigi adatok alapján hat személy és 12 csapat neve merült fel a magyarországi labdarúgó bundabotrányban.
2009. december 18. péntek 06:22 - HírExtra
Erről az origo.hu számolt be csütörtökön. A portál azt írta: kérdésükre, hogy a hat személy futballista-e, a nyomozóiroda nem kivánt válaszolni, mint ahogy arról sem nyilatkozott, hogy történt-e bármilyen érdemi előrelépés a nyomozásban. Hogy a Nemzeti Sport által - a játékos-nyilatkozatok alapján - emlegetett három utánpótlás válogatott meccsről, illetve a bochumi ügyészség által említett 13 NB I-es meccsről bebizonyosodott-e a bundavád, az iroda képviselője nemmel válaszolt.

Az NNI a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) feljelentése nyomán, a büntetőeljárást felügyelő ügyészség utasítására december 1-jén indított nyomázást az utánpótlás válogatott három tavalyi mérkőzése kapcsán - ismeretlen tettes ellen, vesztegetés megalapozott gyanúja miatt.

Hogy mikorra várható a nyomozás eredménye, azt a nyomozóiroda szerint jelenleg még nem lehet megmondani - írta az origo.hu.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását