2024. április 23. - Béla

Saját házában kukkolták Mariah Carey-t

Éveken át szó szerint kitüntetett figyelemben részesítették Mariah Carey-t: saját otthonában, bekemerázva, biztonsági őrök és magánkopók gyűrűjében élte életét.
2009. december 8. kedd 09:03 - HírExtra
Mint azt a HírExtra is megírta, Mariah többek szerint meglehetően érdekes körülmények között tett szert első férjére, a híres producer Tommy Mottolára. A friggyel azonban nem csupán a csillogó torkú egzotikum, hanem a Columbia Records nagyembere is szépen kaszált.

Mariah első, saját magáról elnevezett lemeze a vártnál sokkal sikeresebbnek bizonyult: jószerivel már a megjelenése napján a slágerlisták élére került, plusz két Grammy-díjra is jó volt. Azt egy csapásra az egekig magasztalt Mariah és Tommy ekkoriban látszólag szétválaszthatatlan volt, ám a színfalak mögött súlyos árkok húzódtak közöttük.

Házasságuk árnyoldalát persze a Mottolánál jóval fiatalabb és még mindig törékeny tininek számító Mariah szenvedte meg: „nem tehettem ki a lábam a házból. Egyszerűen bezárt, nem mehettem sehova, és hozzám sem jöhetett senki. Bántott, terrorizált, én pedig nem szállhattam ki” – mesélte nemrég Mariah Larry King híres show-jában.

Mariah, bár szeretett volna, nem tudta hogyan találhatna kiutat szörnyű házasságából, hiszen Tommy irányította a karrierjét, az ő kezében volt a sorsa és a vagyona, kis túlzással az élete.

„Amikor egy-egy veszekedés hevében megfenyegettem, hogy elhagyom, akkor csúnyán megvert. Szörnyű volt a lelki terror, amit nap mint át kellett élnem. Arról álmodoztam, hogy valaki elrabol, és elvisz tőle, úgy éreztem, csak így szabadulhatok meg ettől a rémálomtól” – vallotta Carey egy másik alkalommal, ezúttal épp az Allure magazinnak.

Az énekesnő nem viccelt: állítólag komolyan fontolgatta, hogy felbérel valakit, aki majd elrabolja, váltságdíjat kér érte, s később szabadon engedi. Merész terve azonban dugába dőlt, mert kiderült: Mottola sem hülye, pontosan tudja, hogy Mariah a pokolra kívánja, ezért figyeltette felesége minden lépését.

„Éveken át dolgoztam Tommy Mottolának. Mariah után kellett nyomoznom, jelentenem kellett, kivel beszél, kivel találkozik, mit csinál. Be volt drótozva az egész ház, lehallgattuk a telefonokat is, Tommy pedig nagyon jól megfizetett minket mindezért” – mondta egy magánkopó.

Mariah-t szökési kísérlete után a korábbinál is nagyobb figyelemben részesítették, sőt, a fellépésein, nyilvános szereplésein is jó képet kellett vágnia „álomházasságához”.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását