2024. március 19. - József, Bánk

Mariah Carey rémmesés élete

Mariah Carey, a csillogó hangú énekeső élete bizony nemcsak játék és mese. Most kiderül, miért.
2009. december 7. hétfő 08:45 - HírExtra
Pedig karrierje mesébe illően kezdődött, már igen fiatalon felfedezték tehetségét. Súlyproblémái és sikertelen kapcsolatai azonban egész életét megkeserítették.

Mariah Carey-t a nyomorból emelte fel első férje, a milliárdos és teljhatalmú Tommy Mottola. Az ír, illetve venezuelai származású énekesnő nagyon szegény családba született. Apja korán elhagyta a családot, anyja, Patricia mindent megtett, hogy sikeres legyen, de végül pincérnőként végezte. A Carey család a nyolcvanas évekig New York külvárosában élt, ahol hamar szembesültek az előítéletekkel: mivel a gyerekeken látszott dél-amerikai származásuk, gyakran bántották őket.

„Volt egy bolond rasszista szomszédunk, aki szörnyű dolgokat művelt. Egyszer megmérgezte a kutyánkat és még büszke is volt rá, mikor kiderült. Felgyújtotta anyám rozoga kocsiját is, mert idegesítettem, hogy mi gyerekek rohangálunk és kiabálunk” – mesél erről Carey, aki az érettségi után Manhattanbe költözött és háttérénekesnőként kezdett dolgozni Brenda K. Starr freestyle-rapper mögött.

Starr egy idő után szoros barátságot alakított ki Mariah-val, s egy partin odaadta a demóját Tommy Mottolának, a Columbia Records producerének. A férfi még aznap este meghallgatta a dalokat, és mivel azonnal elbűvölte az akkor még csak tizennyolc éves lány hangja, úgy döntött, behívja magához.

Mariah az első találkozás után aláírta első lemezszerződését. Ekkor úgy tűnt: a nála több mint húsz évvel idősebb Tommy több is lehet számára, mint egy egyszerű főnök. A rossznyelvek szerint Mariah mesébe illő felemelkedése csak annak köszönhető, hogy azonnal elcsavarta Mottola fejét.

„Úgy futott Tommy után, mint egy kiskutya, a férfit pedig megigézte a lány hamvas szépsége, romlatlansága. Feleségül vette Mariah-t, de hamar kiderült, hogy Mariah soha nem lehet egyenrangú partnere a férfinak, aki láncra verve, szinte kutyaként tartotta feleségét. Brutalitása, agresszivitása ráadásul hamar megmutatkozott, már a nászéjszakán csupán puszta szenvedélyből úgy összeverte ifjú aráját, hogy annak betört az arccsontja” – mesélte Carey egy közeli ismerőse.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását