2024. május 4. - Mónika, Flórián

Emma Watson kibírhatatlanul nyafogott

A Harry Potter Hermione-ját alakító Emma Watson békülni utazott el Jamaicára párjával, Jay Barrymore-ral, de csak nyafogni és veszekedni tudott - jól érezni magát egy percre sem.
2009. december 2. szerda 11:39 - HírExtra
Megszokhattuk már, hogy ha valaki sztárrá válik, akkor képtelen élvezni az élet szépségeit, és folyton olyan problémáik lesznek, amikkel sztárságuk előtt nem is foglalkoznak - a nőknél ez nyafogásban jelenik meg. Emma Watson, a Harry Potter sztárja is ilyen: először meglepődik azon, hogy furcsán néznek rá egyetemista társai, amiért helikopterrel érkezett az iskolájába, aztán pedig egy hévégére elmegy Jamaicába barátjával, de ott csak unatkozni és veszekedni tud.

Nyaralótársaik szerint Watson szeme végig villámokat szórt, és abban sem volt köszönet, ha megszólalt, mondandója általában veszekedésbe torkollt. Igaz, ezen nem lepődik meg, aki látta, ahogy a színésznő és egyetemi évfolyamtársa, Rafael Cebrian mennyire összemelegedett az utóbbi időben.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását